Şiddetli el terlemesi için neler yapılabilir?

Sabır123456

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. El terlemesi ile alakalı makale veya sorular yazılıp çizilmiş ama herhangi bir çözüm olmamış. Konuyu yeniden gündeme taşımak istiyorum.
Ellerim ayaklarım sırtım o kadar çok terliyor ki yer bezleri veya hormanlar haddinden fazla yer üretiyor. Bu da sosyal yaşantımı fazlasıyla etkiliyor. Oyun oynarken ellerim öyle terliyor ki su damlacıkları ekrandan aşağı kayıyor resmen oyunda mahvoluyor haliyle.
El sıkışmak imkansız oluyor her konuda eksiye düşüyorum arkadaşlar.
Pudra, ıslak mendil her gün el yıkama soğuk kompleks, parmak ucu eldivenler, ada çayı, kürler falan bunları geçin. Şu an kullandığınız ve uzun süre sizi ciddi anlamda idare eden bir kür veya ilaç var mı bu konuda? Her yeri geçtim sadece elim terlemesin yeter. İlginize teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kilosun?

Gelişim çağında her insanın ter bezleri hızlı çalışır ya da çok stres yaparsanız terleyebilirsiniz bunlar normal şeyler.

Aşırı kilolu olsan terlemeyi buna bağlayabilirdik ama kilonda normal, durum ilginç.
Bunu biliyorum fazla kilo fazla yağ fazla ter. Yaptığım araştırmalar da bu durum insanların yaş kilo hormonal bozukluklarına bağlı yüzde 60 ında mevcut muş.
Ameliyat ile kökten sorun çözülüyor muş koltuk altı na yerleştirilen bişey ile halloluyor muş ama ameliyat olmak istemiyorum köse istemez. Bana gerekli olan mesela Bi ilaç yada kür olsun yaz ayında beni 1 kaç gün idare etsin. Sonra tekrar kullanayım böyle böyle hayatıma devam edeyim.

Gelişim çağında her insanın ter bezleri hızlı çalışır ya da çok stres yaparsanız terleyebilirsiniz bunlar normal şeyler.
Anlıyorum seni lakin normal dediğin atıyorum vucuduna 1 metre kare de 5 gram ter atması ama benim ki bu söylediğimin 5 katı fazlası gibi dplpmu. Bunu yaşayan çok insan var biliyorum lakin çözüm nedir çözüm. ( ameliyatsız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…