Sierra Hackintosh, Error loading cache 0x9

Mete Ulku

Hectopat
Daha fazla  
Siteden Sierra icin RAW indirip USB'ye basariyla aktardim. UEFI icinse CFG lock ve xHCI mode haricinde butun ayarlari yapip kuruluma hazirlandim.

• Anakart: Asus P8H61-M LX3 PLUS 2.0
  • Islemci: Intel Core i3-3220 CPU 3.30GHz
  • Ekran karti: ASUS GEFORCE GT 430

Ancak, sanirim CFGlock ayari yapmadigim icin (UEFI menusunde bu ayarlari bulamadim), OS X boot etmeyi denedigimde su hatayi aliyorum:

Boot argument ise su sekilde:

-v dart=0 npci=0x2000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1 rootless=0

Ne yapmam lazim? Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hızlı cevabınız için çok teşekkürler ama bu konuda bir tecrübem yok ve "sürücülerin yerini nasıl değiştiririm" bilmiyorum maalesef. Basitçe anlatabilir misiniz lütfen?

Edit: Sansimi deneyip bir kez daha boot ettim ve ekran + isaretleriyle dolup dondu. Ama bir kez daha edince panic hatasi verdi.

EFI/Clover/Drivers64UEFI klasörüne girin ve "OSXAptioFix2drv" yazan dosyayı bir yere yedekledikten sonra silin. Ardından internetten "OSXAptioFixdrv" dosyasını indirip biraz önce belirttiğim klasöre yerleştirin.

EFI/Clover/Drivers64UEFI klasörüne girin ve "OSXAptioFix2drv" yazan dosyayı bir yere yedekledikten sonra silin. Ardından internetten "OSXAptioFixdrv" dosyasını indirip biraz önce belirttiğim klasöre yerleştirin.

Bu klasörün içinde ne "OsxAptioFix2Drv" ne de "OsxAptioFixDrv" dosyası vardı. İnternetten OxAptioFixDrv-64.efi diye bir dosya indirdim ve klasorun icine attim. Ama az onceki mesajimda belirttigim gibi restart attiktan sonra bir daha denedigimde panic hatasi verdi. Simdi dosyayi yukledikten sonra yine verdi.

İkisi de mi yoktu? O zaman "OxAptioFix2Drv-64.efi" ile deneyin.

Denedim ve denemem bir seyi degistirmedi. Degistirmeden once de ayni hatayi (debug: panic) veriyordu, halen ayni hatayi veriyor. Ekranin fotografini gosteren linkte bu dosya ile ilgili bir hatadan da bahsetmiyor, sanirim sorun bununla alakali degil.

@Mete Ulku Sistemi USB ile boot ettiğinizde Clover Options/Binaris patching/ Kernel PM Patch, AppleIntelCPUM Patch, AppleRTC Patch + işaretleyin. Options /Graphics Injector/ Inject EDID ve InjectATI + işaretini kaldırın. Options /Boot Args = -v dart=0 npci=0x2000 slide=0 kext-dev-mode=1 yazın. İşlemleri tamamladıktan sonra Clover ekranında Install USB enter yapın, hata verirse resim ekleyin.

Cok tesekkur ederim yardimlariniz icin ancak baska bir RAW dosyasi denedim ve basta bu RAW ile kuruluma erisemedim ancak sunlari yaptiktan sonra eristim ve kurulumu su an tamamlamaktayim:

1- USB Port degistim.
2- Boot args icin sunu girdim:

cpus=1 npci=0x2000 -v -x UseKernelCache=No

Ve kurulum ekrani geldi. Simdilik tek kucuk sikintim bazi portlarin calismiyor olmasi. Klavye ve farenin portlarini da degistirdim bu yuzden.

Indirdigim build icin adres:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…