RehabMan / OS-X-USB-Inject-All / Downloads — Bitbucket
USB portları için bunu yükleyin.
OS X'e gecince halledecegim ancak soyle bir sorun var su an. MacOS kurulu basarili bir sekilde calisiyor, Clover vs. Gibi ayarlarini da yaptim. Ancak Dual boot ile Win10 da kurmak istiyorum.
Mac os kurulumunda Disk Utility ile 250 GB Windows 10 icin ayirdim, Bootable usb da hazirladim ve kurulumuna girdim. Ayirdigim diske kurulum yapamiyorum cunku secilen diskte MBR tablosu var diyor. MacOs icin ayirdigim diski sifirlamadan bunu cozebilir miyim? Bunu da cevaplarsaniz cok minnettar olacagim size.
COZUM EDIT: MBR Tablosu sorununu bir sekilde cozdum. Belki gereksiz olsa da komple formatladim hard diski ve Mac Os'un kurulu oldugu yeri de sifirladim yeniden kurdum Mac Os'u da. Ve kurulum esnasinda yapilan Disk Utility ayarinda Win10 icin ayirdigim bolumu Fat vs. Yapmadan Mac Os X Journaled yaptim. Win10 Usbsini taktigimda kurulum ekraninda taninmayan dosya formati uyarisini gorunce ayirdigim bolumu Win 10 kurulum ekraninda sildim. Ve ayrilmis alan olarak degisti. O ayrilmis alanin ustune kurdum Win10'u. Diger cozemeyenlere yardim eder umarim.