Sierra'da USB'den boot nasıl kaldırılır?

Sistemi nereye kuruyorsun? Kurmak için hangi diske ne yaptın? Bunlar hakkında bilgimiz olsun. Yoksa sorun yaşarsan önceki mesajlardaki gibi destek verilmediğini söylemezsen sevinirim.
Dual Boot yapıyorum D’ye bölüm açtım
Sistemin kurulmasını bekliyorum.
O zaman tekrar kurulum yaptığınızda pek önermesem de en basit yoldan 2. EFI bölümü oluşturun. Bu işinizi kolaylaştıracaktır. Bundan sonra sanırım başka sorununuz kalmadı, umarım pes etmezsiniz.
@e.n.e.s bu anlatım olmadı maalesef robocopy komutu olmadı

Son düzenleme:
Gözükmemesi normal, EFI bölümü yeniden başlatılınca gizlenir genellikle. Tekrar diskparta girin, bölümü oluşturduğunuz diski seçin, diskten o bölümü seçin ve yine assign letter komutunu kullanın.

Gözükmemesi normal, EFI bölümü yeniden başlatılınca gizlenir genellikle. Tekrar diskparta girin, bölümü oluşturduğunuz diski seçin, diskten o bölümü seçin ve yine assign letter komutunu kullanın.
diski seçtim select 1 komutundan sonra hangi komutu vereyim ?

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-12_205327149.png
    resim_2022-04-12_205327149.png
    69,1 KB · Görüntüleme: 25
Select partition X (X o 500 MB'lik yeni oluşturduğunuz bölüm), sonra assign letter=X (X boştaki herhangi bir harf olabilir). Buradan sonra attığım yazıdaki mesajlardan kaldığınız yerden devam edin, bir hata oluşursa söyleyin.

Select partition X (X o 500 MB'lik yeni oluşturduğunuz bölüm), sonra assign letter=X (X boştaki herhangi bir harf olabilir). Buradan sonra attığım yazıdaki mesajlardan kaldığınız yerden devam edin, bir hata oluşursa söyleyin.

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-12_205558350.png
    resim_2022-04-12_205558350.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı