Sierra'da USB'den boot nasıl kaldırılır?

Başka çalışmayan donanım yoksa başka işlem yok. Fan sorunu için ilk sayfalarda attığım rehbere göz atabilirsiniz, sürücüyü kurduktan sonra fan sorunu düzelir diye düşünüyorum ama.
Güncellemeler iniyor hocam,ek olarak bahsettiğiniz dosyayı da indirdim kuracağım,umarım fan olayı da hallolur çok teşekkürler.
Kurduktan sonra config/NVRAM/Add/7C../ buraya nvda_drv 31 girdisini eklemeyi unutma.
linkteki programı kurduktan sonra mı hocam ? @yusufklncc

Evet.
Ek olarak = eklemeyi unutmayın.
nvda_drv=31

Buradan OCC'yi indirin.
Programı zipten çıkarın, sonrasında masaüstüne atıp açın. Açtığınızda böyle bir uyarı gelecek tamama basıp sistem seçeneklerinden güvenliğe girin ve aşağıdan OCC'yi aça basın.

Program açıldıktan sonra üstteki menü çubuğunun sağındaki OCC logosuna basın, buradan siz disk1s3 olanınındaki Mount Partition'a basacaksınız.

Şifre isteyecktir, girdikten sonra yine logoya basıp Open Partition'a basın.

EFI/OC'ye girip config.plist'e iki kez tıklayın. Karşınıza böyle bir ekran gelecek, sol alttaki NVRAM'e basın.

7C ile başlayanına tıklayın va sağ taraftaki boot-args satırının sağına iki kez tıklayın.

Sonrasında satırın en sonuna gelin ve bir boşluk bırakıp nvda_drv=31 yazın (Fotoğrafta gözüken benim boot argümanlarım, benim boot argümanlarımı eklemeyin. Sadece satırın sonuna gelin ve nvda_drv=31'i ekleyin), sonrasında sol üstteki çarpı butonuna basıp kaydet deyip çıkabilirsiniz.

Teşekkürler yalnız bundan önce linkini attığınız sistem kurulmuyor.güncellemeyi yaptım ancak app store da bir güncelleme daha gösteriyor

Dosya Ekleri

• image.jpg
    506,1 KB · Görüntüleme: 24
App Store'daki güncellemeler bitene kadar güncelleyin hocam, son sürüm olsun.
Her şeyi yaptım ve sistem düzeldi,emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Özellikle @e.n.e.s hocam,her şeye detaylıca yardımcı oldunuz.Bu işte yeniyim bu sebeple zor oldu.Çok sağolun her şey için.

Rica ederiz hocam, güle güle kullanın .
Technopat YouTube kanalında eski macler için güncellemeler oluyordu hocam bu sistem için mümkün olur mu ?
Apple store'daki uygulamaların çoğu desteğini kesmiş

Hocam maalesef ekran kartından dolayı High Sierra üstü yüklenemez, yüklense bile ilkte dediğimiz gibi çok kasacaktır/donacaktır. Eğer bir gün Monterey gibi üst sürümler kurmak isterseniz GTX 1060'ı kullanmayıp i5 7500 içindeki iGPU ile kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…