- Makaleler
- 1
Pahalı bile aslında, 3000 serisi tanıtılmışken 1000 serisinin pek bir numarası kalmadı. 500$'dan 2080Ti satılığa çıkarmıştı bir sürü kişi.Nasıl bu kadar ucuz oluyor?
Pahalı bile aslında, 3000 serisi tanıtılmışken 1000 serisinin pek bir numarası kalmadı. 500$'dan 2080Ti satılığa çıkarmıştı bir sürü kişi.Nasıl bu kadar ucuz oluyor?
RTX takıntısı olmayan biri için uzun süre idare edebilecek bir kart olarak düşünüyorum.Pahalı bile aslında, 3000 serisi tanıtılmışken 1000 serisinin pek bir numarası kalmadı. 500$'dan 2080Ti satılığa çıkarmışlardı bir sürü kişi.
Hala güçlü ve çoğu oyunu rahat oynatacak bir kart ama eski mimarisi olduğundan o kadar bütçe varken piyasadaki kartları almak daha mantıklı.RTX takıntısı olmayan biri için uzun süre idare edebilecek bir kart olarak düşünüyorum.![]()
Öyle, 1080Ti bende olsa uzun süre kullanırım. Zaten aşırı oyun oynamıyorum, RX 560 bile fazlasıyla yetiyor.RTX takıntısı olmayan biri için uzun süre idare edebilecek bir kart olarak düşünüyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.