Sıfır 1080 Ti fiyatları

Bunu alıp da sorun yaşarsa üye sizi meshul göstermeye çalışabilir, uyarı olarak belirtin sorumluluk kabul etmediğinizi.

Aslında gerek yok ama ne olur ne olmaz. Yatırım konularına öneriyi yaptıktan sonra zarar ederse sizden bilmesin diye (Sık sık görürüm bu suçlama olayını yatırım sitelerinde) YTD (Yatırım tavsiyesi değildir) yazmak gibi.
 
"Doktordan Satılık Gırtlak Dolu GTX 1080Ti, RTX takıntısı olanlar aramasın"

Aynı fiyata heralde RTX 2070 de bulunabiliyor ama kişiden kişiye değişir.
 
Yeni nesil ekran kartlarını bekleyen çok kullanıcı olduğu için eski seri ekran kartlarının üst düzey modelleri genel de çok çabuk satışa çıkıyor ve elinden geldiğince yüksek fiyata satmaya çalışıyorlar, nedeni de yeni seriden güçlü bir model alabilmek. 3500 TL O Kartın performansı için eder ama onun yerine gider yeni nesil bir kart alırım ikinci el RTX 2070 falan. Hatta daha iyisi yeni seriyi beklerim. Gülün geçin ya çok şey yapmayın.
@aykanwestbrook 1080 Ti, Tabii ki daha güçlü bir karttır ayrıca o tercih edilmelidir. Lakin 2600X ile 2060 daha uygun olur 1080 Ti ile 2K çözünürlük haricinde tercih edilmemelidir. Ayrıca 3600X yerine I5 10600 öneririm sırf oyun oynayacaksanız, SSD modeli RGB yüzünden ısınabiliyor ve aynı fiyata daha iyisi bulunabilir. Ayrıca konu için de yardım istemeyin, konu açın.
 

Geri
Yukarı