Bende tam olarak buna bakıyordum. Daha mantıklı ama abisini düşünüyorsa abisine bir ssd hediye etmiş olması hiç fena olmaz. Ama abisi bu işten daha karlı çıkmış oluyor.
Anam babam gibi savunur, öneririm. Kaç yıldır Seagate kullanıcısıyım. Eski bilgisayarımda yıllarca Seagate kullandım, 7-8 sene sonunda bad sector almaya başladım. O da 2 3 tane sadece.
Ses yapıyor diyorlar. Western Digital markasını da tercih edebilirsin. İkisi de güzel.
Yani sadece 1 TB HDD var o bile cidden yetiyor. Cyberpunk, RDR2, Death Stranding, Witcher 3 gibi oyunları aynı anda sığdırmışlığım yok değil.
Anam babam gibi savunur, öneririm. Kaç yıldır Seagate kullanıcısıyım. Eski bilgisayarımda yıllarca Seagate kullandım, 7-8 sene sonunda bad sector almaya başladım. O da 2 3 tane sadece.
Yani çok fazla kişinin Seagate önerdiğini gördüm. Seagate WD'den biraz daha hızlı fakat daha sesli çalışır. Yaklaşık 30 mb kadar Seagate hızlı diye biliyorum.
30 oyun biraz fazla değil mi? Cidden hangisini oynamaya vakit buluyorsun anlamadım. Ben oynadığım hikaye oyunları bittikten sonra genelde siliyorum ve daha çok hikaye oyunu sevdiğim içim ets2 ve csgo'dan başka oyun oynamıyorum. Geçen gta4'ü bitirdim. İndirmesi saatlerimi aldı ama silmesi oldukça kolaydı