Sıfır 120 GB SSD ile 3 yıllık 1 TB HDD takası

Ben olsam almam bende 480 SSD bir de 1TB wb var yetmiyor. Şu an HDD'de boş alan 300GB kaldı :D.
Yani sadece 1 TB HDD var o bile cidden yetiyor. Cyberpunk, RDR2, Death Stranding, Witcher 3 gibi oyunları aynı anda sığdırmışlığım yok değil.
Seagate'ye pek güvenemiyorum nedense.
Anam babam gibi savunur, öneririm. Kaç yıldır Seagate kullanıcısıyım. Eski bilgisayarımda yıllarca Seagate kullandım, 7-8 sene sonunda bad sector almaya başladım. O da 2 3 tane sadece.

Ses yapıyor diyorlar. Western Digital markasını da tercih edebilirsin. İkisi de güzel.

Yani sadece 1 TB HDD var o bile cidden yetiyor. Cyberpunk, RDR2, Death Stranding, Witcher 3 gibi oyunları aynı anda sığdırmışlığım yok değil.

Anam babam gibi savunur, öneririm. Kaç yıldır Seagate kullanıcısıyım. Eski bilgisayarımda yıllarca Seagate kullandım, 7-8 sene sonunda bad sector almaya başladım. O da 2 3 tane sadece.

30 oyun yüklü bana yetmiyor :D galiba 1TB daha alacağım.

Bu güvensizliğimin bir sebebi ise @Samotne Ciasteczka gibi birisinin "Seagate çöp" cümlesi kurması, WD alsam ne gibi bir fark olur?

Bu güvensizliğimin bir sebebi ise @Samotne Ciasteczka gibi birisinin "Seagate çöp" cümlesi kurması, WD alsam ne gibi bir fark olur?
Seagate ile WD aynı kalitededir. Sadece Seagate daha sesli çalışır WD ise sesizdir.
Yani çok fazla kişinin Seagate önerdiğini gördüm. Seagate WD'den biraz daha hızlı fakat daha sesli çalışır. Yaklaşık 30 mb kadar Seagate hızlı diye biliyorum.
Sessizliğe önem veren biriyim, iyisi mi WD alayım ben.
WD alın bence de. Sonra Seagate aldınız falan içinizde kalmasın şimdi.

30 oyun yüklü bana yetmiyor :D galiba 1TB daha alacağım.
30 oyun biraz fazla değil mi? Cidden hangisini oynamaya vakit buluyorsun anlamadım. :) Ben oynadığım hikaye oyunları bittikten sonra genelde siliyorum ve daha çok hikaye oyunu sevdiğim içim ets2 ve csgo'dan başka oyun oynamıyorum. Geçen gta4'ü bitirdim. İndirmesi saatlerimi aldı ama silmesi oldukça kolaydı :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı