Sıfır 3900X alınır mı?

Mrtgkdmn

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba uzun süredir işlemci vb. parçaları takip ediyorum. Black Friday'i bekliyorum hepsini almak için. Bugün şöyle bir yerde 3900X sıfır TR garantili olarak bu fiyata satıyolar sizce güvenip alınır mı? Yoksa Black Friday'i bekleyip Vatan'dan mı almalıyım. Vatan'da veya başka bir yerde 3900X bu fiyata düşeceğine pek inanmıyorum. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba uzun süredir işlemci vb. parçaları takip ediyorum. Black Friday'i bekliyorum hepsini almak için. Bugün şöyle bir yerde 3900X sıfır TR garantili olarak bu fiyata satıyolar sizce güvenip alınır mı? Yoksa Black Friday'i bekleyip Vatan'dan mı almalıyım. Vatan'da veya başka bir yerde 3900X bu fiyata düşeceğine pek inanmıyorum. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

İşlemci modelini 3800x yapmışlar bunun içinde bi alicengiz oyunu var bence.

Daha yeni farkettim onu ben :D Valla güvensem alacağım direk ama bilemedim.Bursada olsam direk gider elden alırım bakıp ama Ankaradayım işte.

Bursa da kayıhan mh. denmiş. Spot mallar satılan ikinci el beyaz eşya, büro malzemesi, koltuk, mutfak malzemeleri v.s bulunan dükkanlardan oluşan bir yer. Çekilmiş olan fotoğraflarda 3900X diye gözüküyor. Yani elden almak mantıklı da fatura yoksa da ayrı sıkıntı ben olsam uzak dururdum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı