Çok şaşırdım hatalı olabilir mi acaba ?
Sanmam. Kocaman firma fark ederler diye düşünüyorum.Çok şaşırdım hatalı olabilir mi acaba ?
Sanmam. Kocaman firma fark ederler diye düşünüyorum.Çok şaşırdım hatalı olabilir mi acaba ?
Daha önce oldu çünkü yaklaşık 1000 lira olan RGB DDR 4 RAM'leri yanlışlıkla 100 küsür liraya, 400 liralık RAM'i ise 37 liraya mı ne koymuşlardı herkes abandı tabi sonuç hüsranSanmam. Kocaman firma fark ederler diye düşünüyorum.
Baştan sona konuyu okuyun lütfen.GTX 650'den 550Ti'ye neden düştünüz acaba? Ayrıca AMD'nin HD serisini de önermem.
Memnun kalmazsın derken GTX 550 Ti'dan memnun kalırsın dediklerini sanmıyorum.Baştan sona konuyu okuyun lütfen.
Seni nasıl en iyi cevap yaparım?HD7850: GTX 650 ve GTX 550 Ti'dan yaklaşık iki buçuk kat daha güçlü. Yani 50-60 lira fark için HD7850'den GTX 550 Ti'a düşülmez. HD7850 zamanının en popüler birkaç ekran kartından biriydi.
HD7850, GTX 750 Ti'dan bile epey güçlü. Kesinlikle HD7850'yi almalısın.
Yapamazsın. Konu normal konu, açarken soruyu seçmeliydin ya da rapor et.Seni nasıl en iyi cevap yaparım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.