Sıfır A32 menülerde kasıyor

WarCry1907

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Trendyol kendi satıcısından A32 telefonu aldım cuma günü elime ulaştı. Cumartesi günü telefona eski fotoları attığımda menülerde dahi kastığını fark ettim. Sıfırladım telefonu düzeldi uygulamaları vs yükledim sıkıntı yoktu. Bugün yine fotoğrafları attım PC'den yine aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım. İade talebi istediğimde kutusu açıldığından iade olmayacağını servise göndermem gerektiğini söyledi Trendyol asistan. Benimle aynı problemi yaşayan var mıdır? Servise göndermeden bu problemi nasıl çözebilirim? 14gün koşulsuz şartsız iade hakkım yok muydu kaldırıldı mı?

Herkese merhaba. Trendyol kendi satıcısından A32 telefonu aldım cuma günü elime ulaştı. Cumartesi günü telefona eski fotoları attığımda menülerde dahi kastığını fark ettim. Sıfırladım telefonu düzeldi uygulamaları vs yükledim sıkıntı yoktu. Bugün yine fotoğrafları attım PC'den yine aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım. İade talebi istediğimde kutusu açıldığından iade olmayacağını servise göndermem gerektiğini söyledi Trendyol asistan. Benimle aynı problemi yaşayan var mıdır? Servise göndermeden bu problemi nasıl çözebilirim? 14gün koşulsuz şartsız iade hakkım yok muydu kaldırıldı mı?
Müşteri hizmetlerine anlattınız mı durumu?

İade hakkınız olması lazım teknik servisle uğraşmak istemiyorsanız zorlayın trendyolu. Ayrıca trendyolda satıcının kendisine de mesaj yazın öyle sorun.

Şuan düzeldi gibi telefon kasma olmuyor ama yarın ilk işim dediğiniz gibi aramak olacak. Sonuçta o kadar para verdim telefona her an acaba kasacak mı diye düşünmek istemiyorum

Telefonun kasması düzeldi fakat farklı bir sorun farkettim. Telefonu koltuğa hafif bi mesafeden bırakınca ses geldiğini farkettim. Kameraya parmağımla hafif vurunca ses geliyor. Sizce normal mi bu durum servise götürmeli miyim?

Sadece kameraya değil arka üst kısımda nereye hafifçe vurursam geliyor o ses. Kasada herhangi bir açıklık vs yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı