Sıfır Acer ED242QRAbidpx vs ikinci el AOC 24G2U

yunus doğruu

Kilopat
Katılım
25 Aralık 2015
Mesajlar
691
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biri sıfır diğeri ikinci el ya ondan kararsız kalmıştım.

Vallahi hocam biraz şans işi elden alabilecekseniz temizse alınır 2. el ben gittim sıfır monitör aldım bu hafta MSI MAG275r 1 tane ölü piksel çıktı oyunda hiç belli olmuyor ama iade edecektim Hepsiburada hesabım çalındı iade edemedim. O yüzden şans çok önemli bu konularda.
 
Elden almayacağım fakat param güvende vs gibi bir şekilde alip deneyip görürüm. Hepsiburada ile telefon üzerinden iletişime geçip durumu anlatırsanız yardımcı olurlar. Hayırlı olsun bu arada.
 
Elden almayacağım fakat param güvende vs gibi bir şekilde alip deneyip görürüm. Hepsiburada ile telefon üzerinden iletişime geçip durumu anlatırsanız yardımcı olurlar. Hayırlı olsun bu arada.

Sağ olun geçtim ama ne olacak onlarda tam bilmiyor hesabı geri alana kadar iade süresi geçerse iade edebilir miyim dedim bilmiyoruz işlemi hızlandıralım dediler.
 
Dediğiniz AOC monitörünü kullanıyorum ses kalitesi dışında tavsiye ederim, ne ölü piksel ne de ışık sızması çıktı bende. Sadece hafif bir ghosting olabilir tam emin değilim ondan da, pek belli etmiyor kendini. Alacaksanız 2.el alırken mutlaka her şeyini kontrol edin.
 
Ses kalitesi önemli değil zaten kulaklık kullaniyorum. Ghosting tam olarak nedir? Varsa nasil anlayabilirim biraz anlatabilir misiniz?
 
Ses kalitesi önemli değil zaten kulaklık kullanıyorum. Ghosting tam olarak nedir? Varsa nasıl anlayabilirim biraz anlatabilir misiniz?

Ghosting (hayalet efekti), tepki süresi yüksek olan monitörlerde karşılaşılan bir durumdur. Monitör görüntüyü yeterli hızda değiştiremediğinden bir önceki sahne halen ekrandayken bir sonraki görüntü çizilir gibi olur ve hareketli sahnelerde nesneler arkalarında bir iz bırakırmış gibi hareket ederler. Ghosting test diye arattığınızda çıkan ufo testinde biraz belli oluyor var ise, ben şahsen çok fazla hissedemedim ama bir bulanıklık oluyor.
Ona ghosting denenilir mi emin bile değilim, o kadar az yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı