Sıfır alınan anakart ikinci el olabilir mi?

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Merhaba gaming.gen sitesinden ASUS Prime Z690 anakart aldım. Diğer aldığım parçalarsa kutuda jelatin bant vs vardı ama bunun kutusu açık geldi ayrıca kutunun üstünde böyle bir yapışkanı da sökülmüş olarak görünce şüphelendim. Sıfır olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Dosya Ekleri

• 74641FBF-B27A-4834-9C69-5ED599B607D5.jpeg
    74641FBF-B27A-4834-9C69-5ED599B607D5.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba gaming.gen sitesinden ASUS Prime Z690 anakart aldım. Diğer aldığım parçalarsa kutuda jelatin bant vs vardı ama bunun kutusu açık geldi ayrıca kutunun üstünde böyle bir yapışkanı da sökülmüş olarak görünce şüphelendim. Sıfır olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Güvenlik etiketi yırtık geldiyse ya iadeden dönmüştür, ya da mağazadaki teşhir ürünü satmışlardır.

Güvenlik etiketi yırtık geldiyse ya iadeden dönmüştür, ya da mağazadaki teşhir ürünü satmışlardır.
Kutunun üstünde herhangi bir etiket mevcut değil direkt kapağını açtım. Kabloları paketin içinde açılmamış birkaç yerde anakartların bir jelatini bantı vs olmadığını kutusu açık bir şekilde geldiğini okudum. Ama görseldede göreceğiniz gibi üstündeki etiket sökülünce kutunun içerisinden şüphede kaldım sıfır kutunun üstündeki etiketi niye söksünler ki ?

Kutunun üstünde herhangi bir etiket mevcut değil direkt kapağını açtım. Kabloları paketin içinde açılmamış birkaç yerde anakartların bir jelatini bandı vs olmadığını kutusu açık bir şekilde geldiğini okudum. Ama görseldede göreceğiniz gibi üstündeki etiket sökülünce kutunun içerisinden şüphede kaldım sıfır kutunun üstündeki etiketi niye söksünler ki?

Hocam mağazalarda test amaçlı sistem topluyorlar, teşhir olarak sergiliyorlar veyahut iadeden dönmüş oluyor. Eğer siz satın alırken teşhir ürün ibaresi yok ise üründe büyük ihtimal iadeden dönmüştür. İçiniz rahat değilse iade edin tekrar sipariş geçin.

Hocam mağazalarda test amaçlı sistem topluyorlar, teşhir olarak sergiliyorlar veyahut iadeden dönmüş oluyor. Eğer siz satın alırken teşhir ürün ibaresi yok ise üründe büyük ihtimal iadeden dönmüştür. İçiniz rahat değilse iade edin tekrar sipariş geçin.

Sadece sıfır ürün sattıklarını söylemişlerdi. 1000 tl ucuza aldık diye sanırım bunlar başımıza geliyor kampanyadan almıştık şimdi aynı fiyata bulamam da 😔 teşekkürler yardımlarınız için

Sadece sıfır ürün sattıklarını söylemişlerdi. 1000 TL ucuza aldık diye sanırım bunlar başımıza geliyor kampanyadan almıştık şimdi aynı fiyata bulamam da 😔 teşekkürler yardımlarınız için.

Hocam mağazayı arayıp sordunuz mu peki? Ciddi bir şekilde sorarsanız eğer onlarda ciddi bir şekilde cevap vereceklerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı