Sıfır alınan HP laptopun jelatini yok

Cihazı işletim sistemi dahil mi aldın? Pazaryerinden mi aldın?
Kutusunun altında bant vardır iç içe geçen karton tarafını bantlarlar, görüntülerini atar mısın? Büyük ihtimalle ürünü açıp işletim sistemi kurup kapatmışlardır :)

Cihazı işletim sistemi dahil mi aldın? Pazaryerinden mi aldın?
Kutusunun altında bant vardır iç içe geçen karton tarafını bantlarlar, görüntülerini atar mısın? Büyük ihtimalle ürünü açıp işletim sistemi kurup kapatmışlardır :)

FreeDOS aldım hocam, kutusun altında da bantlar var muhtemelen iade ürünü bana kitlediler adam kim bilir ne yaptı laptopa.

Bilgisayar özelliklerini bir iletir misin? Belki iade değil upgrade edilmiş ürünü almışsın. Bunu da yapıyorlar.

AMD Ryzen 5 5625U 512 GB SSD 8 GB RAM

HP 245 G9 6Q8M3ES
Şaşırtıcı, 512 & 8gb ı bir arada göremezsin, genelde 256 8 512 16 çıkarırlar piyasaya. İnternette birkaç adet farklı configlenmiş ürünler gördüm, bunlar HP tarafından yapılmaz seninde sonradan configlenmiş bir bilgisayar almış olman olası.

Şaşırtıcı, 512 & 8 GB'ı bir arada göremezsin, genelde 256 8 512 16 çıkarırlar piyasaya. İnternette birkaç adet farklı configlenmiş ürünler gördüm, bunlar HP tarafından yapılmaz seninde sonradan configlenmiş bir bilgisayar almış olman olası.

Ne anlama geliyor bu hocam yani kötü bir şey mi bu arada dediğim modeli girerseniz 8 512 şeklinde satılan bir sürü laptop görebilirsiniz farklı farklı satıcılardan yani sadece benim aldığım yerde olsa tamam diyeceğim de 8 512 şeklinde bir sürü var.

y

Hocam sorun sadece jelatin olsa iyi kapağın üstüne leke tarzı bir sey vardı elime temizledim gitti ayrıca kutusun altı da açılmış gibi ayar oldum iyice
Hocam, anladığım üzere internetten almışsınız doğru mudur? Eğer böyle ise kontrol amaçlı bazen açabiliyorlar diye biliyorum yurt dışı olmasa bile öyle bir durum söz konusudur büyük ihtimal. İade edilen bir ürünün satılacağını düşünmüyorum şahsen.

Şaşırtıcı, 512 & 8gb ı bir arada göremezsin, genelde 256 8 512 16 çıkarırlar piyasaya. İnternette birkaç adet farklı configlenmiş ürünler gördüm, bunlar HP tarafından yapılmaz seninde sonradan configlenmiş bir bilgisayar almış olman olası.
Hocam internet alısverişi ile fiziksel alışveriş arasında fark varmı bilemiyorum ama benim ki sıfır ve 512 / 8

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı