S SkyDown11 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #11 Zerolite dedi: Hocam kutusunda yazan ürün koduyla ekran kartının kendi sitesine girerek bakabilirsin, örnek ASUS bir cihaz kullanıyorsan "ASUS garanti sorgulama" yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kodu sorgulatıyorum çıkmıyor?
Zerolite dedi: Hocam kutusunda yazan ürün koduyla ekran kartının kendi sitesine girerek bakabilirsin, örnek ASUS bir cihaz kullanıyorsan "ASUS garanti sorgulama" yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kodu sorgulatıyorum çıkmıyor?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #12 SkyDown11 dedi: Kodu sorgulatıyorum çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Doğru kodu arattığına emin misin hocam? Ya garanti kapsamında der ya da değildir der.
SkyDown11 dedi: Kodu sorgulatıyorum çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Doğru kodu arattığına emin misin hocam? Ya garanti kapsamında der ya da değildir der.
S SkyDown11 Femtopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #13 Zerolite dedi: Doğru kodu arattığına emin misin hocam? Ya garanti kapsamında der ya da değildir der. Genişletmek için tıkla... Hangi kodu aratmam gerekiyor.
Zerolite dedi: Doğru kodu arattığına emin misin hocam? Ya garanti kapsamında der ya da değildir der. Genişletmek için tıkla... Hangi kodu aratmam gerekiyor.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #14 SkyDown11 dedi: Hangi kodu aratmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Serial number yazar hocam, kutuda yoksa ekran kartının üstünde olur.
SkyDown11 dedi: Hangi kodu aratmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Serial number yazar hocam, kutuda yoksa ekran kartının üstünde olur.