Bütçem 6000-7000. başlıkta da dediğim gibi 0 bir Android telefon almak mı 2. el temiz bir iPhone almak mı? Ben biraz IPhone'dan yanayım fakat sizlerde danışmak istedim.
Temiz bulabilirsen İPhone öneririm daha dün yaklaşık 6000 lira değerinde Samsung a33'ü şirket çalışanlar iş telefonu olarak kullansın diye dağıtmış ve cidden berbat ötesi bir kamerası vardı.
Ne yazık ki bende daha iyi bir kamera bekliyordum oturup fotoğraf çekmeyi denemedim ama kamerayı açtığımda saçma sapan bir renk dengesi vardı açıkçası beğenmedim.
Ne yazık ki bende daha iyi bir kamera bekliyordum oturup fotoğraf çekmeyi denemedim ama kamerayı açtığımda saçma sapan bir renk dengesi vardı açıkçası beğenmedim.
Bütçem 6000-7000. başlıkta da dediğim gibi 0 bir Android telefon almak mı 2. el temiz bir iPhone almak mı? Ben biraz IPhone'dan yanayım fakat sizlerde danışmak istedim.
Ben İphone öneririm ama bu bütçeye x alabileceğini düşünüyorum ekranı çok iyi, donma kasma yaşamazsın Kamerasını da açıkçası ben fazlasıyla beğeniyorum ama makro gece modu zoom gibi konularda beklentin olmasın normal fotoğraf yada video için fazlasıyla iyi. Üstelik bu bütçeye alacağın bir android telefonun kamerasını snap gibi uygulamalarda verimli kullanamazsın ama İPhone tarafında optimize çalışıyorlar. Ben olsam gözüm kapalı İphone alırdım.