mikirukato
Hectopat
Bütçem 6000-7000. başlıkta da dediğim gibi 0 bir Android telefon almak mı 2. el temiz bir iPhone almak mı? Ben biraz IPhone'dan yanayım fakat sizlerde danışmak istedim.
Ne yazık ki bende daha iyi bir kamera bekliyordum oturup fotoğraf çekmeyi denemedim ama kamerayı açtığımda saçma sapan bir renk dengesi vardı açıkçası beğenmedim.A33 modeli kamera olarak berbat mı? Yok daha neler.
Ne yazık ki bende daha iyi bir kamera bekliyordum oturup fotoğraf çekmeyi denemedim ama kamerayı açtığımda saçma sapan bir renk dengesi vardı açıkçası beğenmedim.
A33 berbat demek saçma değil mi? Orta segmet cihazdan 20 binlik kamera performansınımı bekliyorsun acaba?
Telefonun kamerasını akşam detaylıca denerim sadece beğenmediğimi belirttim.Kamerayı denemeden kamerası hakkında yorum yapmak doğru değil. İyi bir kamerası var A33'ün.
Bütçem 6000-7000. başlıkta da dediğim gibi 0 bir Android telefon almak mı 2. el temiz bir iPhone almak mı? Ben biraz IPhone'dan yanayım fakat sizlerde danışmak istedim.
Ben İphone öneririm ama bu bütçeye x alabileceğini düşünüyorum ekranı çok iyi, donma kasma yaşamazsınBütçem 6000-7000. başlıkta da dediğim gibi 0 bir Android telefon almak mı 2. el temiz bir iPhone almak mı? Ben biraz IPhone'dan yanayım fakat sizlerde danışmak istedim.
Kamerayı denemeden kamerası hakkında yorum yapmak doğru değil. İyi bir kamerası var A33'ün.
Telefonu kurcaladım oturup uğraştığımda fiyatına göre gayet güzel sonuçları aldımA33 berbat demek saçma değil mi? Orta segmet cihazdan 20 binlik kamera performansınımı bekliyorsun acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.