Satılık Sıfır Asus GTX 1050Tİ Ekran Kartı ve H170 Anakart

Hocam ürün daha Asus servisinde iken beni tamir e bakan arkadaş kendi cebinden aradı hiç arıza Yok dedi. Şöyle birşey var satın alan arkadaş eski Çin malı bir anakart kullanıyormuş muhtemelen elindeki sistem bu kartı algılayamadı bunu anlayınca almaktan vazgeçti çünkü alsa bu defa sistem yenilemesi lazım. E benim suçum ne ki ben şimdi mağdur oldum?

Bir ürün aldıysan ürün satıcının söylediği gibiyse arkadasında duracaksın olabilir ürün direk bozuk ta çıkabilir sıfır ürün artık senin olmuştur gönder garantiye yapsınlar iade aldım benim suçum bu almicaktım gönder garantiye diyecektim de bana yakışmaz.

Konu günceldir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu günceldir. Asus gtx 1050ti satışı devam ediyor.

Kardeşim senin suçun yok. Ürünü kullanmamışsında, soruna bakarken zaten test yapıyorlar. Sadece kutu açılmış ne olacak. (Alıcı değilim.)

Alıcı olsan kullanmadığıma inanmazdın hocam neden inanasın ki açılmış kutu kargolardan dolayı yıpranmış bir kutu... vs vs.. hayırlısı artık bakalım.
Şuan ekran kartının satışı devam etmekte...

İnşallah alıcı bulursun. Sahibinden'e ilan verdin mi?

Evet verdim ordan da inş bakalım terslikler buldu beni kısa zamanda satılır inş.

Hocam merhaba. Elimde net 620 TL param var. 620 TL'ye tamam dersen hemen yarın alabilirim. İllada 650 diyorsan 1-2 gün beklersen o şekilde de olabilir. Veya ürünü alayım kalan 30 lirayı daha sonra yollayayım hocam.

Whatsapp : numaranı bulup mesaj attığım için buradan kaldırdım hocam numaramın sonu 94.

Hocam merhaba. Elimde net 620 tl param var. 620 tl ye tamam dersen hemen yarın alabilirim. İllada 650 diyorsan 1-2 gün beklersen o şekilde'de olabilir.

Veya ürünü alayım kalan 30 lirayı daha sonra yollayayım hocam.

Whatsapp : numaranı bulup mesaj attığım için buradan kaldırdım hocam numaramın sonu 94

WhatsApp ile iletişime geçildi.

#Ahmet Afy ile iletişime geçildi 1 gün için satış askıya alınmıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı