Sıfır bilgisayarda iki farklı marka RAM

Paylaşırsanız sevinirim.
0212 912 01 34 Fakat iade talebini de düşünün hocam. Daha önceden içi yetkisiz açıldı ise veyahut üretimde bir sıkıntı olmadan böyle bir durum yaşandıysa sıkıntı bence.

Merhaba olmaması gerektiğini söylediler. Teknik desteğin bakmasının daha uygun olacağı da söylendi. Yani farklı markalarda olması anormal isterseniz bana numara verdiler paylaşayım sizin ile.
Paylaşırsanız sevinirim.

Memnun değilim diye iade ettiğimde RAM'leri sen değiştirdin diye sorun yaşar mıyım? İlk servis raporu almak mantıklı değil mi?

Paylaşırsanız sevinirim.

Memnun değilim diye iade ettiğimde RAM'leri sen değiştirdin diye sorun yaşar mıyım? İlk servis raporu almak mantıklı değil mi?
Öyle değil de işte sorunları söyleyip öyle de iade edebilirsiniz.

Az önce Lenovo Türkiye ile iletişime geçtim. Fabrika çıkışında Samsung ve SK Hynix olarak iki farklı RAM modeli kullanıldığını, işlemin orada yapılabileceğini söyledi. Ben de teyit etmek için fabrikadan çıkan Samsung RAM'in kodunu da söyler misiniz dedim. Kodu birebir okudu ben söylemeden. Birkaç videoda içinden SK Hynix RAM çıktığını görmüştüm. O yüzden Samsung'u teyit ettim. Böyle bir durumun fabrika çıkışlı olduğunu ve yaşanabileceğini söyledi. Bu arada iki RAM'in de özellikleri birebir aynı. İade etmeyeceğim cihazdan memnunum.

Yine de Dual Channel'dan mahrum etmeleri bu fiyatta bir cihaz için saçma geldi. İleride 32GB'a yükseltmeyi düşünüyordum. Bahane olur benim için de.

Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
aynı laptop ryzen 7840hs işlemcili modeli trendyolda satıcıda trendyol ve 35K hatta bildigim kadarıyla 7840hs 13620h dan daha iyi. eğer 40K üzeri fiyata aldıysanız trendyoldaki daha mantıklı.

anladım, hayırlı olsun cihazınız.
fan sesi nasıl peki lenovo vantage programından dengeli ve performans diye 2 seçenek var oyunlarda denediniz mi.
geceleri geç saatlerde çok ses yaparmı mesela.
Teşekkür ederim. Evet performans modunda fan gayet güzel çalışıyor soğutma konusunda. Ama ne yazık ki güçlü olduğu kadar da yüksek sesli bir fan. Hava akışı çok iyi cihazın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı