Sıfır Bir dizisini takip eden var mi?

Neşeli Enginar

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
3.433
Makaleler
23
Çözümler
6
Cok ilginc bir internet dizisine denk geldim dün, ve ayni gün birinci sezonunu bitirdim. Internette bayagi fenomen olmus gördügüm kadariyla ve müzikleri hosuma gitti.

Acikcasi dizinin konusu mafyavari olmasi nedeniyle bana cok ters yani diziyi genel anlamiyla sevmedim ama sansürsüz olmasi ve senaryosu beni kendine cekti, özellikle senaristin anonim bir insan olmasi daha gizemli olmus.
Ayrica Adana'nin komsu sehir olmasi ve Adanayi iyi bilmem de beni etkilemis olabilir.

Neyse diziyi izleyenler burada bulusalim.

Unutmadan dizinin fragmanini asagiya ekliyeyim. :)

FRAGMAN (1. Sezon 1. Bölüm)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevgiler :)
 
3. bölüme kadar izledim, konu olarak iyi diğer televizyon dizilerinden çok daha başarılı benim gözümde ama yinede tarzım olmadığı için bıraktım.
 
Ben de takip ediyorum. Açıkçası bu kadar doğal, bu kadar gerçekçi olmasa sarmazdım. Çete dizisi, geliyor konuşmuyor çat çat vuruyor; bu yani:D Kestiği racon, gösterdiği uyuşturucu ya da mahalle sahneleri gayet gerçekçi. Tamam, arada hataları var, hatta kendileri bile dizide söylüyorlar ("biz bu kadar parayı ne zaman kazandık") ama amatör diyip gözardı edilebilir kıvamda.

Ben beğendim, üçüncü sezonu gelmedi gitti:)
 
Oyuncular çok yapmacık. Sanki Etilerden adam alıp, "Kardeş sen gel, Bağcılar çocuğu rolü yapacaksın." der gibi bir şey çıkmış ortaya. Tabiri caizse karakterler ıkınarak küfür ediyor/kötü adam rolü yapıyor. :utandım:

İyi izlenceler size. :)
 
BluTV'ye geçene kadar takip ediyordum. Bırakmamın sebebi ücretli olması değil. Hiçbir zaman ücretli olmayacak dediler YouTube'dan devam edecek dediler ama sözünde durmadılar. Tamam onlarında paraya ihtiyacı var belki ama neredeyse YouTube'da bir enes batur kadar izleniyordu. Enes Batur'un kazandığı para az çok belli oluyor. bir kaç kuruş fazla kazanacağız diye verdikleri sözleri unutup diğerleri gibi davranmaları aptalca. Oyunculuk konu olarak benim hoşuma gitmişti ama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı