Sıfır bir ssd üzerine windows 8.1 kurma

Mesela bu videodan yararlanabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat şu an bilgisayarım Windows 8.1. Bu durumdayken illa format atıp mı yapmam lazım yani? Bu şekildeyken SSD'ye geçiremez miyim ?

Windows 8 ve Windows 8.1 kullanıcıları için birkaç şey tavsiye edeceğim,

1. EFI / UEFI Kullanımı
Bu işletim sisteminizin daha iyi çalışmasını sağlayacak, anakartla ve donanımlarla daha iyi konuşmasını sağlayacak kullanmaktan çekinmeyin, Legacy"i artık devre dışı bırakabilirsiniz.

2. SecureBoot Kapalı
SecureBoot kullanımın bazı sorunlar yarattığını Microsoft bile kabul ediyor. Kapalı olması daha iyi olur.

3. Intel Smart Connect , tercihen kapalı
Benim pek hosuma gitmedi, iyi düsünülmüs ama beni rahatsız etti. Zaten driverını bulup sisteme kabul ettirene kadar mahvoldum.

4. Disk formatlama ekranı geldiğinde sistem için yaklaşık 350Mb alan ayırmayı unutmayın! Direkt ileri ileri yeni disk ekranında direkt olarak yeni tuşuna basarsanız bu alanı otomatik olarak oluşturacak zaten.

Umarım işinize yarar.

Donanım değişikliği nedeniyle çakışma olmaması için. Ha bilgisayar çalışmaz mı, çalışır. Ama SSD'nin keyfini iyice çıkartabilmeniz için temiz kurulum yapmalısınız. Hem Windows 8 SSD'yi algılar ve otomatik optimizasyonlar yapar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı