Shine paket sıfır C3 almayı düşünüyoruz fakat motor hakkında çok şikayet görüyorum. Gözümü korkutuyor açıkçası. Bu donanımda bu fiyatlarda sıfır araç da yok gibi. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
1.250 civarı. Triger kayışı kaynaklı çok sorun olduğu yazılıyor.Para verip almam. Motor şanzımanı güzel ama şikayet edenler boş konuşmuş. Bütçeniz ne kadar?
1.250 civarı. Triger kayışı kaynaklı çok sorun olduğu yazılıyor.
Fabia sıfırı 1.360 hocam. İkinci el almak istemiyoruz ama bilemedim.Triger problemi çözüldü diye biliyorum. 1.250 fabia var 1.0 TSI sınıfının en geniş bagaj hacmine sahip ve daha dolu bir araç ikinci ele biraz bakarsanız sıfır ayarında 24 model yeni kasalarına 1.5 TSI monte carlo paket daha güzeldir. Benim arkadaş aldı 1.0 TSI fabia dizel arabalara taş çıkartacak şekilde hiç yakmıyor. Gayetde memnun önerebilirim.
Hocam 5-10 bin km deki otomobile ikinci el denmez bence arada yaklaşık 100.000 lirada fiyat fark ediyor. https://shbd.io/s/6faYUl2ZFabia sıfırı 1.360 hocam. İkinci el almak istemiyoruz ama bilemedim.
www.arabalar.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.