Bu modelleri 1.800 bin Clio'dan 50 kat daha iyi sıfır 1.5 Turbo benzinli 0-100 8sn çok iyi Max 290 hız görüyor koltuk isitma dijitl gösterge ne ararsanız özellik var konforu mükemmel motoru sorunsuz size içi de böyle bence kesinlikle Honda alın bu çok pahalı diyorsanız FC5 kasası var oda ç iyi.
Yeni modelmi bu attıgım.
Görünüş açısından çok şık ve aşırı büyük, kaba gelmedi gözüme çok hoşuma gitti. Boş paket dediğiniz neyi eksik ben pek hakim değilim de araçlara.
Halam Honda aldı kardeşim keşke almasaydı Toyota alsaydı falan diyor. Hız yaptığında kaput titriyormuş falan sorunları var dedi uzaklaştırdı iyice.
Honda City 2023 modelmiş 1.5 i-VTEC
Bu Honda Civic yeni kasası City daha düşük model.
Her arabanın kronik sorunları var olmayan araba yok Toyota'da çok dolandırma var sıfır arabayı boyalı olrak satıyorlar yani sz sifir araba alıyorsunuz ama araba değişen var rezalet bir durum.
City'ler düşük bütceli araba bu ise Civic 10 kat daha iyi.
Eki Görüntüle 2417904
Aldıkları araba bu 1.00000 milyona araba alırsan ne beklersinki.
Biraz özele girecek ama cisiyetiniz öğrenebilir miyim araba önerimi için
Bu Honda Civic yeni kasası City daha düşük model.
Erkek 1 milyon araç için düşük bir bütçe mi? Sizce ilk araca kaç para verilmeli.
Fiyatları nasıl acaba t-crosstan daha mantıklıysa bunu da düşünebilirim.
Erkek 1 milyon araç için düşük bir bütçe mi? Sizce ilk araca kaç para verilmeli.
Fiyatları nasıl acaba t-crosstan daha mantıklıysa bunu da düşünebilirim.
T-cross un yağ yakma problemi var yanını yağ eksiltiyor yani Honda'nın bayı fiyatı1.850 k
Fiat her an yolda bırabilir yani.
Yani Clio'nun vergisiz yiyatı 500k bence günümüz için 1milyon az bir değer şu an 2010 model bir araba 1milyona dayanmış benim terçıgım biraz daha fazla verim daha kaliteli arac alıp sorunsuz olmasıdır croos u aldıgınıda büyük sikintilar çıkaracaktır yaklaşik 10bin kilometrede 40-50 k masraf çıkarıcaktır benim tercihim hocam Honda'yı alın kafanız rahat olsun.
Bilmiyorum evet sıfır araba almak her zaman avantajdır ama Renault Clio olması beni düşündürüyor. İkinci el temiz olan bir civic tercihim olurdu.Sıfır olarak aşırı hoşuma giden Clio evolution almayı düşünüyorum. Ama bazıları teneke dedi. Düşünüyorum da sıfır araç parasına kullanılmış 100-150 bin kilometrede eski araç almak mantıklı gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım? Biri son model mis gibi ve aşırı hoşuma giden araç, biri de eski model içime sinmeyen diğer araçlar. Siz olsanız ne yapardınız? Araç önerecek olan arkadaşlar sedan önermeyin, hiç hoşuma gitmiyor sedan. Teşekkürler şimdiden. Polo da hoşuma gidiyor fakat otomatik olanları çok sorunlu dediler ondan da vazgeçirdiler. Bütçem maksimum sıfır Clio parası. 1.3m maksimum.
Bilmiyorum evet sıfır araba almak her zaman avantajdır ama Renault Clio olması beni düşündürüyor. İkinci el temiz olan bir Civic tercihim olurdu.
Volkswagen böyle sıkıntılı araç yapar mı ya. Çok şaşırdım. Normalde Honda ne zaman görsem uygun segment araç sanırdım hiç de almak aklıma gelmemişti. Hatchpack Honda var mı peki?
Şu an kafam çok karıştı ya. Civic'ler de pahalıymış bayağı. Bilmiyorum şu an ne yapacağımı.
Bilmiyorum evet sıfır araba almak her zaman avantajdır ama Renault Clio olması beni düşündürüyor. İkinci el temiz olan bir Civic tercihim olurdu.