Sıfır Clio'dan daha mantıklı araç var mı?

Honda City 2023 modelmiş 1.5 i-VTEC

Her arabanın kronik sorunları var olmayan araba yok Toyota'da çok dolandırma var sıfır arabayı boyalı olrak satıyorlar yani sz sifir araba alıyorsunuz ama araba değişen var rezalet bir durum.

City'ler düşük bütceli araba bu ise Civic 10 kat daha iyi.

Aldıkları araba bu 1.00000 milyona araba alırsan ne beklersinki.

Biraz özele girecek ama cisiyetiniz öğrenebilir miyim araba önerimi için

Erkek 1 milyon araç için düşük bir bütçe mi? Sizce ilk araca kaç para verilmeli.

Bu Honda Civic yeni kasası City daha düşük model.

Fiyatları nasıl acaba t-crosstan daha mantıklıysa bunu da düşünebilirim

Son düzenleme:
Erkek 1 milyon araç için düşük bir bütçe mi? Sizce ilk araca kaç para verilmeli.

Fiyatları nasıl acaba t-crosstan daha mantıklıysa bunu da düşünebilirim.

T-cross un yağ yakma problemi var yanını yağ eksiltiyor yani Honda'nın bayı fiyatı1.850 k
Fiat her an yolda bırabilir yani.

Fiyatları nasıl acaba t-crosstan daha mantıklıysa bunu da düşünebilirim.

Yani Clio'nun vergisiz yiyatı 500k bence günümüz için 1milyon az bir değer şu an 2010 model bir araba 1milyona dayanmış benim terçıgım biraz daha fazla verim daha kaliteli arac alıp sorunsuz olmasıdır croos u aldıgınıda büyük sikintilar çıkaracaktır yaklaşik 10bin kilometrede 40-50 k masraf çıkarıcaktır benim tercihim hocam Honda'yı alın kafanız rahat olsun.

Son düzenleme:

Volkswagen böyle sıkıntılı araç yapar mı ya. Çok şaşırdım. Normalde Honda ne zaman görsem uygun segment araç sanırdım hiç de almak aklıma gelmemişti. Hatchpack Honda var mı peki?

Bilmiyorum evet sıfır araba almak her zaman avantajdır ama Renault Clio olması beni düşündürüyor. İkinci el temiz olan bir civic tercihim olurdu.

Bilmiyorum evet sıfır araba almak her zaman avantajdır ama Renault Clio olması beni düşündürüyor. İkinci el temiz olan bir Civic tercihim olurdu.

Şu an kafam çok karıştı ya. Civic'ler de pahalıymış bayağı. Bilmiyorum şu an ne yapacağımı.

Volkswagen böyle sıkıntılı araç yapar mı ya. Çok şaşırdım. Normalde Honda ne zaman görsem uygun segment araç sanırdım hiç de almak aklıma gelmemişti. Hatchpack Honda var mı peki?

Kanka vosvagen in değilki Clio Fiat'in arabası.

Şu an kafam çok karıştı ya. Civic'ler de pahalıymış bayağı. Bilmiyorum şu an ne yapacağımı.

Bütçen ne kadar.

Hocam eğer bütceniz Honda'ya yetmiyorsa aynı medolin 2 el olanını alın bence sizin için araştirabilirim 30 bin kilometrede hatasızlar çok var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...boyasiz-degisensiz-39.000-km-1219545010/detay bu arac mukemmal clioyu 10 a katlar 20 ye böler o derce

Bilmiyorum evet sıfır araba almak her zaman avantajdır ama Renault Clio olması beni düşündürüyor. İkinci el temiz olan bir Civic tercihim olurdu.

Bende bu fikirdeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…