Sıfır Clio'dan daha mantıklı araç var mı?

Kanka vosvagen in değilki Clio Fiat'in arabası.

Bütçen ne kadar.

Hocam eğer bütceniz Honda'ya yetmiyorsa aynı medolin 2 el olanını alın bence sizin için araştirabilirim 30 bin kilometrede hatasızlar çok var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...boyasiz-degisensiz-39.000-km-1219545010/detay bu arac mukemmal Clio'yu 10'a katlar 20'ye böler o derce

Bende bu fikirdeyim.

Cross alırsan ileride sıkıntı çıkarır demiş. O kadar kalitesiz değildir diye düşünüyorum.
Bütçe maksimum sıfır Clio parası 1.3m falan
Honda'ya bir ön yargım var kıramıyorum bir türlü.

Opel mokka-e Ultimate nasıl sizce son modelleri 1.3 falan uygun geldi görünüşü de çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
Yani siz bilirsiniz ama Honda crosstan çok daha iyi ama biraz daha pahalı dediğim gibi croos ta yağ yakma problemi var ve şanzuman kulaği sıkıntısı var bence bir Honda bayisine gidin Honda'ya bir şans verin test sürüşüne katılın eminim Honda almaya karar vereceksiniz.
Opel mokka-e Ultimate bizim ülkemizde tutmayan bir araba ileride satarken çok sıkıntı yaşarsınız ama araç güzel ama Honda'yı 1 günde bile satarsınız Honda'ya şans verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır arabalarda en az yakan araba cebinizi yakmaz.

Cross alırsan ileride sıkıntı çıkarır demiş. O kadar kalitesiz değildir diye düşünüyorum.

Arkadaş Volkswagen ustası gibi konuşuyor bu kadar net keskin şeyler nasıl söyleyebiliyor anlamadım ben.
Hangi arabayı alırsan al 5 yıl garantisi var zaten, dediği gibi sıkıntılar, yağ yakma gibi spesifik şeyler olacağını düşünmüyorum.

Yani siz bilirsiniz ama Honda crosstan çok daha iyi ama biraz daha pahalı dediğim gibi croos ta yağ yakma problemi var ve şanzuman kulaği sıkıntısı var bence bir Honda bayisine gidin Honda'ya bir şans verin test sürüşüne katılın eminim Honda almaya karar vereceksiniz.
Opel mokka-e Ultimate bizim ülkemizde tutmayan bir araba ileride satarken çok sıkıntı yaşarsınız ama araç güzel ama Honda'yı 1 günde bile satarsınız Honda'ya şans verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Honda satış danışmanı :)

Honda almayı düşünmüyorum. Bugün yine karşıma çıktı kaput titreten marka diye iyice soğudum. Şu an ikinci el 700-800 bine polo almayı düşünüyorum. Alman kalitesi diyorlar bence de doğru. Polo otomatik 2017 ve üstü model düşünüyorum.

Polo güzel seçi yürüyeri güzel araba ama bence 800 bin yerine 1.100 bin e 2022 model golf alabilirisiz.

Arkadaş Volkswagen ustası gibi konuşuyor bu kadar net keskin şeyler nasıl söyleyebiliyor anlamadım ben.
Hangi arabayı alırsan al 5 yıl garantisi var zaten, dediği gibi sıkıntılar, yağ yakma gibi spesifik şeyler olacağını düşünmüyorum.

Honda satış danışmanı :)

Bayi satış zıza formunda bu gibi kaçak sorunları kullanıcı hatası olarak görüyör babam Honda bayısınde çalişiyor.

Son düzenleme:
Polo güzel seçi yürüyeri güzel araba ama bence 800 bin yerine 1.100 bin e 2022 model golf alabilirisiz.

Bayi satış zıza formunda bu gibi kaçak sorunları kullanıcı hatası olarak görüyör babam Honda bayısınde çalişiyor.

Şu an 2017 700-800k arası ibiza almayı düşünüyorum. Hem otomatik şanzımanda sorun olmaz hem de fiyatları modeline göre uygun bence. Kalitesi de alman kalitesi şüphe bırakmıyor aklımda sizce nasıldır?

Evet otomatik şanzumanda üzmez ama kalitesi çok kötü her alman arabası kaliteli olacak diye bir şey yok 🤷‍♂️ onun yerine yine 2017 model Seat leon bu araç çok iyi bence kalitesi vs çok iyi fiyatları ise 1.100 bandında değiiyor almışken bence kaliteli alın.

Evet otomatik şanzumanda üzmez ama kalitesi çok kötü her alman arabası kaliteli olacak diye bir şey yok 🤷‍♂️ onun yerine yine 2017 model Seat leon bu araç çok iyi bence kalitesi vs çok iyi fiyatları ise 1.100 bandında değiiyor almışken bence kaliteli alın.

Milyona çıkmışken eski model almak istemem alacaksam sıfır Clio alırırm milyonlara çıkarsam. Ama şu an hem yakmıyor hem sorun çıkarmıyor hem de kaliteli ibiza düşünüyorum. Leon bir tık daha iyi olabilir ama çok fiyat farkı oynuyor o kadar çıkmak istemem ikinci el araç için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı