Özelliklerden ziyade şirketlerin son durumlarını da incelemenizi öneririm. Çatı olarak kurulan firma, birleşimden sonra Opel'in fikri haklarını devre dışı bıraktı. Corsa'nın şu anda Peugeot 208'den altyapı olarak pek bir farkı yok. Bir iş yaparken genelde haber ekonomi kanallarını arka planda açık bırakır ve dinlerim. İlgili firmalarda yeniden ayrılma, Opel'in beklenen satışa erişemeyen Corsa gibi alt segment araçlarını makyajlama ve motor - mekanik birikimlerde Opel'e geri dönme söylentileri dolaşıyor. Kısaca aldığınız arabaya destek bulmakta zorlanma ihtimali de var.
Sorunsuz diyemeyeceğim Volkswagen grubu araçları öneremeyeceğim. Çok fazla hareketli ve değişken parça barındıran araçlar ne yazık ki arızaya çok daha meyilli oluyor.
İllaki sorduğunuz 2 araç için derseniz ise ben Polo derim. Sebebi ise satmak istediğinizde hem piyasası daha hızlı hem de parça ve işçilik kalitesi bana göre daha iyi. Birleşmeden sonra üretilen Opel araçlar bana oyuncak gibi geliyor.
Alternatif olarak aynı sportif görsellerde olmasa da Corolla HB araçları da önerebilirim.