Sıfır Egea almak mantıklı mı?

2025 model benzinli 1.4 limited paket sedan Egea almayi dusunuyorum. 1.120.000 lira civari fiyat verdiler bugün. Bu fiyatin altina daha mantikli, beni sanayilere cok sokmayacak arac var mi?

Atmosferik tecrübeniz varsa mantıklı bir araç. Atmosferikten anlamam turbocuyum ben diyorsanız bu aracı satın almanızı önermem.
Bütçe varsa az kullanılmış 1.8 Corolla veya Focus, Octavia gibi araçların ikinci ellerine bakmanızı öneririm.

Sonuçta yağ eksiltmiyor mu? Düzeltme için teşekkürler.

Yağ soğutucusu olmadığı için yağ buharlaşma sorunu var. Kapasiteden fazla performans almak istenildiği zaman yüksek devir sonucu ısınan yağ buharlaşıyor. Sakin ve gerektiği gibi kullanılırsa yağ buharlaşması söz konusu değildir. Tabii ki sorun tamamen kullanım kaynaklı değil. Fabrikanın her kullanım tipine uygun olması için soğutucu kullanması gerekiyordu.

Cevremdeki butun Megane 4 ilanlarina baktim ama 0 full paket Egea parasina en az 70 bin km touch paket Megane almak bana cok mantikli gelmedi hocam. Bütçem daha artmiyor maalesef.

Hocam https://www.sahibinden.com/ilan/vas...flame-x-pack-sadece-6-bin-km-1228386594/detay o fiyata şu arabadan daha iyi bir araç bulamazsınız bence ve Japon arabası çok sorun çıkarmaz bizde bir 2017 1.2 Turbo chr var bir tek akü sorunu var tabii bu Corolla'da da olur mu bilmem de yani uzun lafın kısası sıfır Egea alınmaz Corolla'lar, Megane4'ler, golf7, 5'lar daha iyi bir tercih olacaktır.

Hocam https://www.sahibinden.com/ilan/vas...flame-x-pack-sadece-6-bin-km-1228386594/detay o fiyata şu arabadan daha iyi bir araç bulamazsınız bence ve Japon arabası çok sorun çıkarmaz bizde bir 2017 1.2 Turbo chr var bir tek akü sorunu var tabii bu Corolla'da da olur mu bilmem de yani uzun lafın kısası sıfır Egea alınmaz Corolla'lar, Megane4'ler, golf7, 5'lar daha iyi bir tercih olacaktır.
İlandaki hariç tabii. Ağır hasar kayıtlı hiçbir arabaya o para verilmemeli, satmak düşünülüyorsa. Lakin temiz bulunursa corolla bütçedeki en iyi öneri olur herhalde ömürlük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı