Sıfır ekran kartı çok ısınıyor

LEXACO

Femtopat
Daha fazla  
Kartım Galax 1-Click OC RTX 5070 ve sıcaklıklar 84-85 dereceye kadar çıkıyor, fan hızı %100. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor; kartı alalı 2 hafta oldu, testlerde maksimum 77 dereceyi görmüşler (FurMark testi) ama bende daha ilk günden 80 dereceyi gördü, bugünde 84’e dayandı.

Sistemi hazır sistem olarak aldım. Arkadaşlar, bu normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Kasa XPG Valor mesh.
B650M r ASUS.
R7 7800x3D.
RTX 5070.
Hava soğutma Thermalright Phantom Spirit EVO.
Afterburner'dan fan eğrisi yaptım ama aynı gene ısıları.

Kartım Galax 1-Click OC RTX 5070 ve sıcaklıklar 84-85 dereceye kadar çıkıyor, fan hızı %100. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor; kartı alalı 2 hafta oldu, testlerde maksimum 77 dereceyi görmüşler (FurMark testi) ama bende daha ilk günden 80 dereceyi gördü, bugünde 84’e dayandı.

Sistemi hazır sistem olarak aldım. Arkadaşlar, bu normal mi? Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Şu an havalarda anormal bir sıcaklık var, çok da anormal olduğunu düşünmüyorum. Kasanızın hava akışı da kötüdür muhtemelen.

FurMark'dan 10dk'lık test yapıp sonuçları paylaşır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı