Satılık Sıfır gibi Excalibur G770 oyuncu bilgisayarı

SiyahLotus

Kilopat
Selamlar, büyük çabalar ve bekleyiş ile aldığım ilk göz ağrımı satmak durumundayım. Her oyunda iyi performans verir, üniversite, iş kullanımlarına da uygundur. Cihazda uzun süre tasarım uygulamaları kullandım. Hiçbi sıkıntı yaşamadım.

Cihazımızda RTX 3050 Ti ekran kartı.

11. nesil i5 işlemci (i5-11400H)2.70GHz

16 GB RAM.

15.6" FHD IPS 144Hz ekran bulunmaktadır.

Cihaz G770 serisinin en üst düzey özelliklerine sahiptir. (depolama dışı, arttırılabilir.)

---

Cihazın bakımları yeni yetkili servis tarafından yapılmıştır. Cihaz tertemizdir. 2022 yılında alınmıştır. Garantisi yeni bitmiştir. Hayalimdeki cihaz olduğu için ek özenle bakılmış, özel korumalı çantada taşınmış, zemine dik dahi koyulmamıştır.

---

Cihazın sıfırı Casper'ın kendi sitesinde daha düşük donanımla satılmaktadır. Bizim cihazımıza benzeyecek şekilde özelleştirmeler yapıldıktan sonra 31.000₺ civarında satılmaktadır. Satılan cihazda 3050 bulunmakta, bizim cihazımızda ise 3050 Ti bulunmaktadır.

Cihaz 26.000₺'ye listelenmiştir. Technopat ailesine özel 25.000₺ olmaktadır. Fiyat teklifleri için iletişime geçiniz.

--

Daha detaylı iletişim için Discord; xbrokkr.

Selamlar. Fiyat tekliflerine açığım. Eğer görüşmek isterseniz discorddan ulaşabilirsiniz. Discord: xbrokkr

Fiyat hakkında detaylı görüşme için bana discorddan ulaşabilirsiniz. xbrokkr

Dosya Ekleri

• IMG_6249.jpeg
    IMG_6249.jpeg
    168 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6256.jpeg
    IMG_6256.jpeg
    110,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı