Sıfır GT 740 görüntü vermiyor

KeremK58

Kilopat
Arkadaşlar 3 - 4 gün önce sıfır kutulu GT 740 aldım bugün ulaştı elime ancak ekran kartını taktığım zaman görüntü gelmiyor ekrana, denemediğim yol kalmadı RAM'leri söküp taktım, uçlarını silgi ile sildim ama fayda etmedi. Acaba ekran kartının VGA girişinde midir sorun? Elimde de HDMI kablo yok. Yarın VGA to HDMI kablo alıp deneyeceğim inşallah düzelir. Düzelmezsede iade ederim direkt. Sıfır aldığım ekran kartı sorunlu çıkıyor böyle bir rezillik olamaz.

Arkadaşlar 3 - 4 gün önce sıfır kutulu GT 740 aldım bugün ulaştı elime ancak ekran kartını taktığım zaman görüntü gelmiyor ekrana, denemediğim yol kalmadı RAM'leri söküp taktım, uçlarını silgi ile sildim ama fayda etmedi. Acaba ekran kartının VGA girişinde midir sorun? Elimde de HDMI kablo yok. Yarın VGA to HDMI kablo alıp deneyeceğim inşallah düzelir. Düzelmezsede iade ederim direkt. Sıfır aldığım ekran kartı sorunlu çıkıyor böyle bir rezillik olamaz.
Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız var mı?

Sistem: AMD FX 4100, ASUS M5A78lm lx anakart, 8 GB DDR3 1600MHz RAM, 500GB HDD, 300W PSU 12v 19a.

Arkadaşlar dün bu sisteme sıfır olarak GT 740 2G GD5 128 Bit kutulu faturalı aldım ancak ne yaptıysam bir türlü görüntü alamadım. VGA denedim, HDMI denedim, BIOS pili çıkarıp taktım, RAM'leri çıkarıp taktım ama nafile, görüntü vermiyor. Sizce sorunu nedir? Bilgisayarda mı sıkıntı var, ekran kartı mı sorunlu, iade etmeli miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı