Sıfır GTX 1660 Ti kartın fiyatı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet iyi anladım. “benim kart gerçekten 13 bin TL eder.”dedin. Biraz daha ilerlesen RTX 3090 ile takasa gireceksin.

Evet anlamış halin buysa anlamamışına hayret edeceğim, Ti superden daha iyi ve satışda bulunan tek fiyattan örnek verilerek söylenmiş bir cümle ama anladığın şey o. Komik.

Geçen hafta kaçtan satılır diye sorsan 5500 derdim ama şuan 5000'e zor satarsın gibi duruyor o kartı. 4800-5000 civarına gider.

Geçen hafta kaçtan satılır diye sorsan 5500 derdim ama şuan 5000'e zor satarsın gibi duruyor o kartı. 4800-5000 civarına gider.
Sen gerçekten diğer tüm yazan insanları gözümde solladın kardeşim teşekkür ederim. Bazı 3-5 soytarı ne okuduğunu anlamadan şaklabanlık yapıyorlar. Sağol önerin ve fikrin için

Kanka 11500 TL super ise gerçekten 13000 TLdir diye düşünüyorum. 3 ay kullandım 11-12 bine elimden çıkarırım bence gerçekten bu fiyatlarda mı? Böyleyse sebebi nedir cidden anlam veremiyorum.

Konu dediğim gibi almak değil satmak sizce 13000 TL midir? öyleyse 3 aylık ve gerçekten az kullanılmış 11-12'den satmam mantıklı mıdır?
Ti, Super'den daha güçsüz.

Konuyu okuyup ne anladığını bana açıklar mısın?
Tamam o fiyata satmak istemesi normal değil ama senin tanımadığın insanlara böylesine seviyesizce konuşman daha da kötü.

Dostum zaten ben bu fiyata satacağım demedim. Dedim ki internetden bir fiyat bulamıyorum satış yok. Satışda olan tek ürün bu. Bu ürünü baz alarak bir fikir söyledim, ve bu fikiri söylerken de sizin fikirlerinizi sordum. Fakat çoğu insan şaklabanlık ve insan yargılama peşinde.

Konuyu okuyup ne anladığını bana açıklar mısın?

Dostum zaten ben bu fiyata satacağım demedim. Dedim ki internetden bir fiyat bulamıyorum satış yok. Satışda olan tek ürün bu. Bu ürünü baz alarak bir fikir söyledim, ve bu fikiri söylerken de sizin fikirlerinizi sordum. Fakat çoğu insan şaklabanlık ve insan yargılama peşinde.
Bana diyorsan ben seni savunuyorum. Senin o fiyata satmak istemen yanlış ama o arkadaşların tanımadığı insana böyle sözler söylemesi daha yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı