Sıfır GTX 1660S alınır mı?

antalyalii

Centipat
Katılım
10 Temmuz 2022
Mesajlar
473
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi Sosyaller,
Bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere i7 3. Nesil bir sistem toplamıştım. İlgi görmüştü, forumda paylaştığım bu sistemime oyun oynamak için güçlü bir ekran kartı takmak istiyorum.

Sizce sıfır GTX 1660S almak mantıklı mıdır? Oyunlarda rahat eder miyim? Ayrıca artık ekran kartından yana kafam rahat olsun istiyorum o yüzden sıfıra bakıyorum.

Not: Paylaştığım sistemdeki ekran kartım yandığı için başımı ağrıtmayacak kart arıyorum ve sisteme 16 GB RAM yükseltmesini yaptım ayrıca bütçeden yana sorunum yok 12.000TL'ye kadar çıkabilirim, yüksek fiyatlara çıkmayı ölü yatırım olarak görüyorum açıkçası

Sistemim: 2022 Ekim 2. El Bilgisayar Toplama
 
Son düzenleme:
Fiyatı cidden 1660S'e göre aşırı mantıklı geldi ancak yeni seri kartlar hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok.
Bu kartın kronik sorunları var mıdır? Hangi modeli öneriliyor?

Tabii ki yeni bir PSU da almam lazım o kısmı sorun değil benim için ve PCI-e 4.0 bir kartmış kendisi benim PCI-e 3.0 slotumda sıkıntı yaşatır mı -performans dışında zaten yüksek darboğaz alacağım- bilgileriniz benim için kıymetli gerçekten çünkü artık o kadar da hakim değilim kartlara.
 
12K verebiliyorsan sistemi de satıp 20k daha ileri bir sistem toplayabilirsin. Yok bununla devam edeceğim dersen 3500 TL civarında ikinci elleri daha fazla vermek saçma olur.
 

Geri
Yukarı