Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #1 Kardeşlerim benim HDD cortladı. Yeni HDD aldım nasıl buna Windows 10 kurarız acaba? Basit mi şekilde anlatabilecek var mı teşekkür ettim.
Kardeşlerim benim HDD cortladı. Yeni HDD aldım nasıl buna Windows 10 kurarız acaba? Basit mi şekilde anlatabilecek var mı teşekkür ettim.
Ş Şamil türk Kilopat Katılım 15 Temmuz 2016 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani www.technopat.net Buradan bakarak yapabilirsin.
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani www.technopat.net Buradan bakarak yapabilirsin.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 11 Eylül 2020 #3 Akhun dedi: Kardeşlerim benim HDD cortladı. Yeni HDD aldım nasıl buna Windows 10 kurarız acaba? Basit mi şekilde anlatabilecek var mı teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun.
Akhun dedi: Kardeşlerim benim HDD cortladı. Yeni HDD aldım nasıl buna Windows 10 kurarız acaba? Basit mi şekilde anlatabilecek var mı teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun.
Akhun Hectopat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 508 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #4 ı love you dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kardeşlerim.
ı love you dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum kardeşlerim.