Sıfır iPhone 11 almak mantıklı mı?

Bak benim fikrimde olan birisi ne güzel.
O boşta şarj tüketimi bütün S serisi telefonlarında var gece %5 falan şarj azalıyor ama bütün S serisi böyle performans canavarı olduğu için kendi S20 FE Snapdragonumdan biliyorum.

Sadece benimle aynı fikirde değilsiniz merak etmeyin, buradaki çoğu kişi vizyonsuz anca arkasındaki Apple logosuna baksın, kötü bir marka demiyorum hatta en kaliteli telefon üreten firma ama fanboyları fazla. Reddit gibi forumlarda S21'i iPhone 11 ile karşılaştırmıyorlar bile... Gelmişler bana 828p, güneşte siyah renkleri mavi gösteren LCD ve 320 PPI paneli savunuyorlar iOS diye... Cihazı doğrudan kötülemiyorum ama 18.000 TL'ye alınmaz, yurt dışında 400 dolar zaten... 800 dolarlık S22 bile 16.000 TL! Bir de Samsung kullanmayıp diğer Android'ler ile bir tutuyorlar ya...

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler arkadaşıma belirttim dediğiniz gibi fakat Android istemediğini bazı gerekli belgeleri olduğunu söylede iCloud hesabında o yüzden iPhone 11 alacak tekrardan sağ olun cevaplarınız için umarım ekonomimiz düzelirde bu kadar tartışmaya açık bir konu olmaz ileride

Saklaması gereken belgeleri
Samsung Cloud'da da yedekleyebilir sanki bulut depolama tek elmada var.
Üstelik Samsung 5GB'tan fazla alan veriyor diye biliyorum.

S22, iPhone 11'den çok daha hızlı bir cihaz, içindeki çip çok daha güçlü. Android tarafının en hızlı ve şık arayüzüne sahip zaten. 828p 320 PPI ve LCD panelli telefonu almak için hiçbir sebep yok... Mantıklı bir seçim değil. Neyse hayırlı olsun arkadaşınıza. Ayrıca S22 en az 3-4 yıl götürme potansiyeline sahip, iPhone 11 ise 2019 model çok değil 2 sene sonra işlemcisinden frekansı kısmaya başlarlar.

pişman olacak biz değiliz kendisi biz mantıklı seçenekler sunuyoruz ama

Herkeste Android istemiyorum diyor tamam IOS stabil ve optimize ama elma alanların çoğu telefonun özelliklerini bile bilmiyor.

Aslında bu iki cümle ile bize başka seçenek sunmamışsınız. Yani Android istemiyor ama 11 dışında diğer iPhone modellerine bütçesi yetmiyor. Tek seçenek iPhone 11 almak oluyor bu durumda.

Bu arkadaş çözdü konuyu aslında ama androidciler... İlle de Samsung aldıracak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediğiniz gibi belirttim bende aynı düşünüyorum fakat iOS ekosisteminden çıkmak istemediğini ve alıştığını söyledi en kötü ileride 11'i satıp üst modele geçebilirmiş kendi kararı cevaplar için sağ ol.

Bir IOS ile Android donanımsal açıdan birbirlerine çok yakınlarsa ve aralarında çok fiyat farkı yoksa İphone almak mantıklı ama
S21 ile 11 aradında dağlar var ve S21 daha ucuz.

Mantıklı değil, alınmaz. Şu anki fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor. Onun yerine 2. el iPhone 13 almak daha mantıklı. Sıfır alınacaksa S22 daha iyi bir tercih olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…