Sıfır iPhone 11 almak mantıklı mı?

Mantıklı değil, alınmaz. Şu anki fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor. Onun yerine 2. el iPhone 13 almak daha mantıklı. Sıfır alınacaksa S22 daha iyi bir tercih olur.
Bbunlara laf anlatılmaz boşver.
2. El 12 bile kat kat iyi sıfır 1'den ama ne alıyorsa alsın.
Ama ben olsam
Sıfır S21 S22
2. El 12 alırdım üçünden biri fiyat farkıda önemli ama.

Aldıktan sonra memnun kalmama durumu kişinin profiline bakar. Standart bir kullanıcı için, özellikle iPhone 6 kullanan birisi için asla memnun kalmama durumu yaşanmaz. Durumu yeten 11 ise 11 alacak, başka seçenek de yok. 6 sonrası memnun kalmama durumu da kesinlikle yok. Şu zamana kadar 6 kullanan kimse 11'den şikayetçi olmaz.

iPhone 11 önermem şarjı çok çabuk bitiyor ve şarjları hemen bozuluyor aparatı kablosu vs ekranıda o kadar iyi değil 1 sert düşürüşte çatlayacak derece çok masraflı telefon çok uzun zaman kullanacaksa zamanında yavaşlayabilmesi normal bir telefon.
Kesinlikle katılmıyorum. Telefonu deneyimleme şansım oldu. Bütçe sıkıntımdan ötürü alamamıştım. Cihazın fek kusuru varsa oda ağırlığı olabilir. Onun da nihai sebebi bataryanın yüksek olması olur. Her cihaz yavaşlar. Buna göre hiçbir cihaz alınmamalı öyleyse.
İyi Sosyaller. Dostlar yakın zamanda bir arkadaşım sıfır iPhone 11 almak istiyor. iPhone 6'dan geçecek ve 2. el almak istemiyor, bu dönemde alınır mı sizce? Kaç yıl daha güncelleme alır, en çok merak ettiğim bu. Android kullanmak istemiyor bu arada, siz ne düşünüyorsunuz?
iOS sistemine alışkın. Kesinlikle geçmeli. Yerinde upgrade olur.

Bence alınır ben 7 aydır kullanıyorum aşa yukarı ve mükemmel bence çok memlunum. Dün çektim bu fotoğrafı arka kamera gece modu.
CCD05D7F-74AD-460B-B1B7-C5274DB2F561.jpeg

Bu arkadaş çözdü konuyu aslında ama androidciler... İlle de Samsung aldıracak.
Arkadaşın konuyu çözdürdüğü falan yok hatta ortada konu bile yok arkadaş öyle bir istek belirtmiş ki başka bir şey sunamıyorsun zaten.
İstekleri android olmayacak, 11 üstüne de bütçesi yetmiyor, altı da olamaz diyor zaten başka telefon mu var?

Bir markanın taraftarı olan insanda akıl namına bir şey aramıyorum. Sözüm meclisten dışarı. Tüketicisiniz yahu siz. Üreticinin oğlu değilsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı