Sıfır iPhone 11 almak mantıklı mı?

Benim arkadaşım 11 aldı sıfır gayet memnun karar size kalmış.

Mantıklı değil, alınmaz. Şu anki fiyatını hiçbir şekilde hak etmiyor. Onun yerine 2. el iPhone 13 almak daha mantıklı. Sıfır alınacaksa S22 daha iyi bir tercih olur.
Bbunlara laf anlatılmaz boşver.
2. El 12 bile kat kat iyi sıfır 1'den ama ne alıyorsa alsın.
Ama ben olsam
Sıfır S21 S22
2. El 12 alırdım üçünden biri fiyat farkıda önemli ama.

Aldıktan sonra memnun kalmama durumu kişinin profiline bakar. Standart bir kullanıcı için, özellikle iPhone 6 kullanan birisi için asla memnun kalmama durumu yaşanmaz. Durumu yeten 11 ise 11 alacak, başka seçenek de yok. 6 sonrası memnun kalmama durumu da kesinlikle yok. Şu zamana kadar 6 kullanan kimse 11'den şikayetçi olmaz.

Kesinlikle katılmıyorum. Telefonu deneyimleme şansım oldu. Bütçe sıkıntımdan ötürü alamamıştım. Cihazın fek kusuru varsa oda ağırlığı olabilir. Onun da nihai sebebi bataryanın yüksek olması olur. Her cihaz yavaşlar. Buna göre hiçbir cihaz alınmamalı öyleyse.
iOS sistemine alışkın. Kesinlikle geçmeli. Yerinde upgrade olur.

Bu arkadaş çözdü konuyu aslında ama androidciler... İlle de Samsung aldıracak.
Arkadaşın konuyu çözdürdüğü falan yok hatta ortada konu bile yok arkadaş öyle bir istek belirtmiş ki başka bir şey sunamıyorsun zaten.
İstekleri android olmayacak, 11 üstüne de bütçesi yetmiyor, altı da olamaz diyor zaten başka telefon mu var?

Bir markanın taraftarı olan insanda akıl namına bir şey aramıyorum. Sözüm meclisten dışarı. Tüketicisiniz yahu siz. Üreticinin oğlu değilsiniz.

Şahsen sıfır iPhone 11'e 15K-16K paralar verilmesi taraftarı değilim eğer illa iOS kullanmak istiyorsanız 2. el temiz IPhone'lar alınabilir illa sıfır olacak derseniz iPhone 11 maalesef tek seçenek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…