Sıfır iPhone 13 ısınıyor

Zymnax

Decapat
Katılım
24 Nisan 2021
Mesajlar
451
Makaleler
1
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Trendyol'dan bu hafta pazartesı günü sipariş verdiğim ve çarşamba kullanmaya başladığım iPhone 13'üm ısınıyor. Özellikle Apple logosunun hemen sağ tarafı hissedilir derecede sıcak oluyor. Sıradan Safari kullanımı veya Reddit, 9gag gibi cihazı zorlamayacak uygulamalarda bile sıcaklık hissedilir derecede artıyor. Dün ıpsw kullanarak dfu modunda cihazı sıfırladım ama durum hala aynı. Eski cihazım iPhone 11'de böyle bir sorun yok, Huawei P30 da var ve aynı şekilde o da buz gibi bu uygulamalarda. iOS 16.5 kullanıyorum. Sorun ne olabilir?

Ayrıca YouTube'daki batarya testlerinde 7-8 saat ekran süresi veren cihaz bende 5 saatten fazla ekran süresi vermiyor. Üstelik iş yerinde Wi-Fi bağlantısı ile kullanıyorum.
 
Apple yetkili servis sağlayıcısıyla/Apple destek ile görüşün bence.
 
Doğal ya babamda da var acayip ısınıyor.
 
Sıcaklığın ne kadar olduğunu bilmek lazım isterseniz bir apple servisine götürdün veya iade edin
 
Satici Trendyol. 3uTools uzerinden baktigimda batarya dongusu sifir, aktiflestirme 07.06.2023 gorunuyor. Her sey sifir olduguna isaret ediyor. Her iki cihaz da 16.5 surumunde.
Cihazın sıfır olduğuna emin misiniz? @cumali_032 hocam da sıfır diye almıştı. Kullanılmış ürün göndermişler.

Doğal ya babamda da var acayip ısınıyor.
Internetten baktigimda neredeyse hic iPhone 13 isinma sorunu yasayan goremedim. iPhone 11 bile buz gibiyken bu telefonun boyle sicak calismasi hic normal gelmiyor bana
 
Cihazın sıfır olduğuna emin misiniz? @cumali_032 hocam da sıfır diye almıştı. Kullanılmış ürün göndermişlerdi.

Ayrıca iPhone 11 cihazınızın sürümü ile iPhone 13 cihazınızın sürümü aynı mı? Isınma sorunu iOS 16.5 sürümlerinde mevcut.

16.5 sürümünde herkes şikayetçi ama iPhone 11 ile şarjım oyun oynamama rağmen gerçekten iyi gidiyor ve ısınma sorunu sıfıra yakın gibi.
 
Sıcaklığın ne kadar olduğunu bilmek lazım isterseniz bir apple servisine götürdün veya iade edin
Cihaz isiniyor diyebilecegim kadar :D . P30 ile Fortnite oynadigimda bile hissedilir isinma yok, bunda webde gezinirken rahatsiz edecek kadar isiniyor. En iyisi Apple servisine goturmek gibi duruyor.
 
Satici Trendyol. 3uTools uzerinden baktigimda batarya dongusu sifir, aktiflestirme 07.06.2023 gorunuyor. Her şey sifir olduguna isaret ediyor. Her iki cihaz da 16.5 surumunde.

Internetten baktigimda neredeyse hiç iPhone 13 isinma sorunu yasayan goremedim. iPhone 11 bile buz gibiyken bu telefonun boyle sıcak calismasi hiç normal gelmiyor bana.

Hocam telefonu yeni almışsınız. İade edin. Garantiye göndermeni tavsiye etmem. Çünkü yeni bir ürünü garantiye göndermek mantıksız.
 

Geri
Yukarı