Sıfır iPhone 13 vs yenilenmiş iPhone 13 Pro

truva1391

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle amacım 13 Pro bulabilmekti ama hem fiziksel hem de Online olarak magazalarda maalesef 13 Pro bulamadım aksine normal 13 sıfırı kolay bir şekilde bulunuyor. Sahibinden yepy, Trendyol, Teknosa gibi sitelerde hem bu markaların kendi cihazları hem de aracı oldugu uyguna muadil 1. sınıf kalite veya orijinal değişimli denilen A, B, C, D kalitede cihazlar var. Biraz araştırdım genelde yenilenmiş cihaz alınmaz demişler ama iyi yorumlarda var biraz şans işi gibi 2. el içinde düşündüm ama herhangi bir iade veya garanti kapsamı olmadıgı için 2. el işini pek mantıklı bulmuyorum. Sizce sıfıra 13 almak mı yenilenmiş 13 Pro almak mı daha mantıklı?
Bütçe 40a kadar çıkıyor normal 13 fiyatları ile yenilenmiş 13 Pro arasında yaklasık 6-7 k fark oluyor. Önerilere açığım.

Bütçen kırkın üzerine biraz daha çıkıyorsa sıfır 15 al geç. Yok çıkmaz daha diyorsan geniş açıyı önemsemiyorsan 16'e al geç.

Bence yenilenmiş iPhone 13 Pro Daha ömürlük bir de iPhone Pro serisi güzel gayet

Bence yenilenmiş iPhone 13 Pro daha ömürlük bir de iPhone Pro serisi güzel gayet.

Ekranı 120 Hz ve RAM'i 6 bunun haricinde aman aman bir artısı yok ve sırf bunlar için yenilenmiş cihaz alıp başını ağrıtması mantıksız bence. Sıfır cihazını alır mis gibi keyfine bakar. Dediğim gibi 45 civarına çıkabilirse sıfır 15 en mantıklısı yok maksimum 40 derse 16'e ona da yok derse son çare 14 ya da 13.

Ekranı 120 Hz ve RAM'i 6 bunun haricinde aman aman bir artısı yok ve sırf bunlar için yenilenmiş cihaz alıp başını ağrıtması mantıksız bence. Sıfır cihazını alır mis gibi keyfine bakar. Dediğim gibi 45 civarına çıkabilirse sıfır 15 en mantıklısı yok maksimum 40 derse 16'e ona da yok derse son çare 14 ya da 13.

Hocam 14 13 farkı yok kendi tercihi değişen parçalı telefon almaya gözü yumuyorsa iPhone 13 Pro

Iphone 11,13,15 yenilenmiş düz versiyonlarını aldım kullandım geri sattım. Hiçbirinde sorun yaşamadım şükür. Bilmiyorum insanlar neden tavsiye etmiyor ama bazen gerçekten uyguna gelebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı