Sıfır iPhone 14 Pil sağlığı 1 ayda %4 düştü

Kapasitenin üstüne nasıl çıkıyor hocam onu anlamadım.

Devir sayısı muhabbeti nedir hocam onu bilmiyorum.

Şu an 91 zaten, 90'ın altına her an inebilir gibi geliyor, nasıl zor iniyor ki hocam.

Hocam yarın bir Apple destek ile görüşüp uzaktan kontrol isteyin eğer sıkıntı yok derlerse çok takmayın eğer 500 döngünün altında ve 2 yıl içinde %80'in altına düşerse ücretsiz değişim yapıyorlar.

Hocam yarın bir Apple destek ile görüşüp uzaktan kontrol isteyin eğer sıkıntı yok derlerse çok takmayın eğer 500 döngünün altında ve 2 yıl içinde %80'in altına düşerse ücretsiz değişim yapıyorlar.
Apple destek ile nasıl görüşebilirim bu konu hakkında ? 1 haftada 91 den %89 a düştü artık görüşmem gerekiyor.

Doğru hocam ama yani böyle de olmaz ki o kadar para veriyoruz aşırı hızlı düşüyor, bir 7 ay daha sonra bu gidişle 70 olur bu pil sağlığı.

Hocam o kadar hızlı inmez 13 kullanıyordum ilk 2 sene yani 2022 Kasım'da aldım 2024 de yanlış hatırlamıyorsam en fazla %90-95% arasıydı pil sağlığı artı olarak deli gibi FIFA Mobile, pes oynuyordum ona rağma çok inmedi bu senede %80'e kadar düştü onun da sebebi bilgisayar kullanmadım neredeyse o yüzden her şeyi telden hallediyordum mesajlaşma konuşma oyun oynama, vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı