l.eScobar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #21 Eymen Erdoğan dedi: 16e fıs. Genişletmek için tıkla... 16e çok tercih edilmiyor satmayı falan düşündüğünde sıkıntı yaşatır.
Eymen Erdoğan dedi: 16e fıs. Genişletmek için tıkla... 16e çok tercih edilmiyor satmayı falan düşündüğünde sıkıntı yaşatır.
W Wegass Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #22 Denizius124 dedi: Sıfır istersen 15 veya 16e, ikinci el istersen 14 Pro bakılabilir yenilenmişe bulaşmanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... İkinci el bence yenilenmiş ten bile riskli garantisi yok bir sorun çıkarsa elimde kalır.
Denizius124 dedi: Sıfır istersen 15 veya 16e, ikinci el istersen 14 Pro bakılabilir yenilenmişe bulaşmanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... İkinci el bence yenilenmiş ten bile riskli garantisi yok bir sorun çıkarsa elimde kalır.
l.eScobar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #23 Wegass dedi: 14 Pro'ya baktım ama sıfır fiyatları butcemdem 10-12bin TL fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla kafa karıştırmaya hiç gerek yok direk 15 alın size uygunsa pişman etmez.
Wegass dedi: 14 Pro'ya baktım ama sıfır fiyatları butcemdem 10-12bin TL fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam fazla kafa karıştırmaya hiç gerek yok direk 15 alın size uygunsa pişman etmez.
W Wegass Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #24 l.eScobar dedi: 16e çok tercih edilmiyor satmayı falan düşündüğünde sıkıntı yaşatır. Genişletmek için tıkla... Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için.
l.eScobar dedi: 16e çok tercih edilmiyor satmayı falan düşündüğünde sıkıntı yaşatır. Genişletmek için tıkla... Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.833 Makaleler 3 Çözümler 9 3 Ağustos 2025 #25 Wegass dedi: 14 Pro'ya baktım ama sıfır fiyatları butcemdem 10-12bin TL fazla. Genişletmek için tıkla... O zaman 2 seçeneğiniz var. Wegass dedi: Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye. Android düşünür müsünüz?
Wegass dedi: 14 Pro'ya baktım ama sıfır fiyatları butcemdem 10-12bin TL fazla. Genişletmek için tıkla... O zaman 2 seçeneğiniz var. Wegass dedi: Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye. Android düşünür müsünüz?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.688 Çözümler 29 Yer İstanbul 3 Ağustos 2025 #26 Wegass dedi: Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için. Genişletmek için tıkla... Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16E iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok. Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile.
Wegass dedi: Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için. Genişletmek için tıkla... Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16E iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok. Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile.
W Wegass Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #27 Denizius124 dedi: O zaman 2 seçeneğiniz var. Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye. Android düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Galiba 10 senedir Android kullanıyorum ve çoğunun kamerası bir süre sonra donmaya başlayıp ısınma sorunları çıkıyor iPhone denemek istiyorum bu sefer.
Denizius124 dedi: O zaman 2 seçeneğiniz var. Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye. Android düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Galiba 10 senedir Android kullanıyorum ve çoğunun kamerası bir süre sonra donmaya başlayıp ısınma sorunları çıkıyor iPhone denemek istiyorum bu sefer.
l.eScobar Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #28 Arda Keçeci dedi: Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16e iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok. Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... 2.nesil SE modeli güzeldi ama 16e yapılmak için yapılmış gibi. Katılıyorum bende iPhone düşünüyorsanız karar değiştirmeyin hiç. Wegass dedi: Galiba 10 senedir Android kullanıyorum ve çoğunun kamerası bir süre sonra donmaya başlayıp ısınma sorunları çıkıyor iPhone denemek istiyorum bu sefer. Genişletmek için tıkla... Mesela Samsung da S serisi içinden yüksek bir model almadığınız sürece öyle olur. A serisinde falan her yeni modelde bir öncekinde yavaşlama başlıyor.
Arda Keçeci dedi: Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16e iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok. Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... 2.nesil SE modeli güzeldi ama 16e yapılmak için yapılmış gibi. Katılıyorum bende iPhone düşünüyorsanız karar değiştirmeyin hiç. Wegass dedi: Galiba 10 senedir Android kullanıyorum ve çoğunun kamerası bir süre sonra donmaya başlayıp ısınma sorunları çıkıyor iPhone denemek istiyorum bu sefer. Genişletmek için tıkla... Mesela Samsung da S serisi içinden yüksek bir model almadığınız sürece öyle olur. A serisinde falan her yeni modelde bir öncekinde yavaşlama başlıyor.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.833 Makaleler 3 Çözümler 9 3 Ağustos 2025 #29 l.eScobar dedi: 2.nesil SE modeli güzeldi ama 16e yapılmak için yapılmış gibi. Katılıyorum bende iPhone düşünüyorsanız karar değiştirmeyin hiç. Genişletmek için tıkla... Ekran süresi, gündüz kamera ve performans olarak iyi bir cihaz TR de fiyatı fazla o kadar, tabii eksikleri var.
l.eScobar dedi: 2.nesil SE modeli güzeldi ama 16e yapılmak için yapılmış gibi. Katılıyorum bende iPhone düşünüyorsanız karar değiştirmeyin hiç. Genişletmek için tıkla... Ekran süresi, gündüz kamera ve performans olarak iyi bir cihaz TR de fiyatı fazla o kadar, tabii eksikleri var.
W Wegass Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #30 Arda Keçeci dedi: Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16E iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok. Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Denizius124 dedi: O zaman 2 seçeneğiniz var. Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye. Android düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... l.eScobar dedi: Hocam fazla kafa karıştırmaya hiç gerek yok direk 15 alın size uygunsa pişman etmez. Genişletmek için tıkla... iPhone 15 aklıma yattı Önerileriniz için teşekkürler
Arda Keçeci dedi: Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16E iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok. Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Denizius124 dedi: O zaman 2 seçeneğiniz var. Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye. Android düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... l.eScobar dedi: Hocam fazla kafa karıştırmaya hiç gerek yok direk 15 alın size uygunsa pişman etmez. Genişletmek için tıkla... iPhone 15 aklıma yattı Önerileriniz için teşekkürler