Sıfır iPhone 15 vs yenilenmiş 13 Pro Max

14 Pro'ya baktım ama sıfır fiyatları butcemdem 10-12bin TL fazla.

O zaman 2 seçeneğiniz var.

Çıktığında çoğu kişi dalga gecti diye hatırlıyorum 16e için.

Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye.
Android düşünür müsünüz?

Kesinlikle alın diye önermedim aklınızda bulunması için belki kullanım şeklinize daha çok uyuyordur diye.
Android düşünür müsünüz?

Galiba 10 senedir Android kullanıyorum ve çoğunun kamerası bir süre sonra donmaya başlayıp ısınma sorunları çıkıyor iPhone denemek istiyorum bu sefer.

Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16e iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok.

Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile.

2.nesil SE modeli güzeldi ama 16e yapılmak için yapılmış gibi.

Katılıyorum bende iPhone düşünüyorsanız karar değiştirmeyin hiç.

Galiba 10 senedir Android kullanıyorum ve çoğunun kamerası bir süre sonra donmaya başlayıp ısınma sorunları çıkıyor iPhone denemek istiyorum bu sefer.
Mesela Samsung da S serisi içinden yüksek bir model almadığınız sürece öyle olur. A serisinde falan her yeni modelde bir öncekinde yavaşlama başlıyor.

Dostum diğer SE modelleri iyi miydiki 16E iyi olsun. Fakat gayet normal bir cihaz dalga geçmelik bir şeyi yok.

Önerim ya 14 Pro alın 2. el temiz bulun ya da direk 15 alın geçin. Diğer seçenekleri düşünmeyin bile.

Android düşünür müsünüz?
Hocam fazla kafa karıştırmaya hiç gerek yok direk 15 alın size uygunsa pişman etmez.
iPhone 15 aklıma yattı Önerileriniz için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı