Ben ikinci el aldım yenilenmiş almak yerine ikinci el almak daha iyidir. Baya dükkan dükkan gezdim 14 pro ile 15 genelde yakın fiyatlardı yani çok denicek bir fiyat farkı yoktu.
Ben ikinci el aldım yenilenmiş almak yerine ikinci el almak daha iyidir. Bayağı dükkan dükkan gezdim 14 Pro ile 15 genelde yakın fiyatlardı yani çok denecek bir fiyat farkı yoktu.
2.el güveniyorsa alsın. Yenilenmiş alınmaz. Sıfır olarak 50k ya en mantıklı iPhone şu an 15. @izoo beğenmeme sebebin nedir? Yenilenmiş ve sıfır cihazları konuşuyorduk, sıfır 14 Pro'nun pahalı olduğunu söyledim?
2.el güveniyorsa alsın. Yenilenmiş alınmaz. Sıfır olarak 50k ya en mantıklı iPhone şu an 15. @izoo beğenmeme sebebin nedir? Yenilenmiş ve sıfır cihazları konuşuyorduk, sıfır 14 Pro'nun pahalı olduğunu söyledim?
Şahsen 2.el yenilenmişlerden daha güvenilir duruyor yenilenmişlerden çok sıkıntı yaşıyan gördüm. Konu sahibine bağlı ama 2.el sorun etmiyorsa sıfır 15den iyidir.
Şahsen 2.el yenilenmişlerden daha güvenilir duruyor yenilenmişlerden çok sıkıntı yaşayan gördüm. Konu sahibine bağlı ama 2.el sorun etmiyorsa sıfır 15'ten iyidir.
Tabii bulduğu temiz 2.el telefon yenilenmişten daha iyidir. Konu sahibi sıfır vs yenilenmiş açtığından 2.elden bahsetmedim ama 2.el sorun değilse mutlaka 2.el daha iyi.
En ucuz iPhone 14 Pro Max 128 GB fiyatları 78.204,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 14 Pro Max 128 GB özelliklerini incele, 37 mağazadaki indirimleri gör!