Baki akdemir
Kilopat
Bence en temizi sıfır olan hocam. 15'i alın geçin, kafanız rahat olur.
15e vericeği para ile 14 pro alınmıyor mu? düz iphone modeli alınmaz.15 alın. Eğer 14 ile 13 deseydiniz 13 derdim. Sıfır 15 inizi alın, keyfinize bakın.
15e vericeği para ile 14 Pro alınmıyor mu? Düz iPhone modeli alınmaz.
Ben ikinci el aldım yenilenmiş almak yerine ikinci el almak daha iyidir. Baya dükkan dükkan gezdim 14 pro ile 15 genelde yakın fiyatlardı yani çok denicek bir fiyat farkı yoktu.14 Pro çok daha pahalı.
Ben ikinci el aldım yenilenmiş almak yerine ikinci el almak daha iyidir. Bayağı dükkan dükkan gezdim 14 Pro ile 15 genelde yakın fiyatlardı yani çok denecek bir fiyat farkı yoktu.
Şahsen 2.el yenilenmişlerden daha güvenilir duruyor yenilenmişlerden çok sıkıntı yaşıyan gördüm. Konu sahibine bağlı ama 2.el sorun etmiyorsa sıfır 15den iyidir.2.el güveniyorsa alsın. Yenilenmiş alınmaz. Sıfır olarak 50k ya en mantıklı iPhone şu an 15.
@izoo beğenmeme sebebin nedir? Yenilenmiş ve sıfır cihazları konuşuyorduk, sıfır 14 Pro'nun pahalı olduğunu söyledim?
Şahsen 2.el yenilenmişlerden daha güvenilir duruyor yenilenmişlerden çok sıkıntı yaşayan gördüm. Konu sahibine bağlı ama 2.el sorun etmiyorsa sıfır 15'ten iyidir.
2.el olarak düşündüm sıfırı yok zaten.2.el güveniyorsa alsın. Yenilenmiş alınmaz. Sıfır olarak 50k ya en mantıklı iPhone şu an 15.
@izoo beğenmeme sebebin nedir? Yenilenmiş ve sıfır cihazları konuşuyorduk, sıfır 14 Pro'nun pahalı olduğunu söyledim?
2.el olarak düşündüm sıfırı yok zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.