Rica ediyorum Android önermeyin. Geniş açı çok çok nadiren kullanıyorum, benim için önemi yok. En önemlisi kasmaması, uzun süre götürmesi ve ana kamerası. 2.el iPhone 15'in pil yüzdesi %87 ve 43000TL. iPhone 16e 40000TL. Hangisini tercih etmeliyim?
Rica ediyorum Android önermeyin. Geniş açı çok çok nadiren kullanıyorum, benim için önemi yok. En önemlisi kasmaması, uzun süre götürmesi ve ana kamerası. 2.el iPhone 15'in pil yüzdesi %87 ve 43000TL. iPhone 16e 40000TL. Hangisini tercih etmeliyim?
iPhone 15'in sıfırı 46bin hangi mantıkla 43 istemiş ona. 3 bin daha koy sıfırını al daha iyidir. Pro almadıkça da ikinci el almanın gereği yok uyguna düşürmediğin sürece.
Uzun süre götürmesi gerektiğini söylediğiniz için yazıyorum. Eğer Pro modelinin sizin kullanımınıza göre gereksiz olduğunu düşünüyorsanız ve büyük ekran sizin için sorun değilse, Plus modellerine bakabilirsiniz. Batarya konusunda işinizi rahatlıkla görür.
15'in sıfırı şuan 47 bin tl civarı. Hatta buyback ile alırsan elindeki cihazıda uğraşmadan satmış olursun. Geniş açı ile işin yokmuş, bir de eğer uzun süre cihaz değiştirmeyeceğim diyorsan 16e hem işlemcisi hem de şarj süresiyle fiyatına göre güzel.