Sıfır iPhone 16e vs 2. el iPhone 15

• Konuyu başlatan kritwn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 146

kritwn

Decapat
Daha fazla  
Rica ediyorum Android önermeyin. Geniş açı çok çok nadiren kullanıyorum, benim için önemi yok. En önemlisi kasmaması, uzun süre götürmesi ve ana kamerası. 2.el iPhone 15'in pil yüzdesi %87 ve 43000TL. iPhone 16e 40000TL. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ediyorum Android önermeyin. Geniş açı çok çok nadiren kullanıyorum, benim için önemi yok. En önemlisi kasmaması, uzun süre götürmesi ve ana kamerası. 2.el iPhone 15'in pil yüzdesi %87 ve 43000TL. iPhone 16e 40000TL. Hangisini tercih etmeliyim?

iPhone şartsa 2. el veya yurt dışı alın 16e önermem nedenini yazmaya gerek yok inceleme yapan herkes yerden yere vurdu zaten.

Uzun süre götürmesi gerektiğini söylediğiniz için yazıyorum. Eğer Pro modelinin sizin kullanımınıza göre gereksiz olduğunu düşünüyorsanız ve büyük ekran sizin için sorun değilse, Plus modellerine bakabilirsiniz. Batarya konusunda işinizi rahatlıkla görür.

15'in sıfırı şuan 47 bin tl civarı. Hatta buyback ile alırsan elindeki cihazıda uğraşmadan satmış olursun. Geniş açı ile işin yokmuş, bir de eğer uzun süre cihaz değiştirmeyeceğim diyorsan 16e hem işlemcisi hem de şarj süresiyle fiyatına göre güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı