Sıfır iPhone 7 mi? 2. el iPhone 8 mi?

Arda Canca

Decapat
Arkadaşlar forumda bir arkadaş daha aynı konuyu açmış ama üzerinden zaman geçmiş tekrardan sormak istiyorum. Sıfır Iphone 7 mi yoksa 2. el Iphone 8 mi daha iyi olur? 2.el olan Iphone 8 oturduğum yerden gidilebilecek bi mağazada. 4 ay garantisi var. Kutulu, faturalı (bir adet daha var onun 12 ay garantisi var ancak daha pahalı.) Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Outlet ürün varsa tercih edebilirsiniz, ancak başka bir insanın kullandığı kişisel eşyayı ben olsam şahsen almazdım. Kulaklık, klavye, fare vs. için geçerli bunlar. Her gün elimizi sürdüğümüz şeyler sonuçta. :)

iPhone 8 temiz ise tercihiniz bu yönde olsun. Her zaman alabileceğiniz en yeni iPhone'u almaya çalışın.
peki gerçekten appleın eski telefonları yavaşlatma gibi bir durumu varmı? sonuçta internette milyonlarca yalan bilgi dolaşıyor.
Outlet ürün varsa tercih edebilirsiniz, ancak başka bir insanın kullandığı kişisel eşyayı ben olsam şahsen almazdım. Kulaklık, klavye, fare vs. için geçerli bunlar. Her gün elimizi sürdüğümüz şeyler sonuçta. :)
ya aslında evet ben şuana kadar 2.el elektronik hiçbir eşya almadım ama bu yakındaki bir mağazada kontrolleri vs. yapılmış. Bilmiyorum kafam karışık :(
Her şeyin sıfırı. İkinci ele güvenme, alma, aldırtma.
normalde bende aynı fikirdeydim (elektronik eşyada) ancak bu mağazada kontrolleri vs. yapıldığı için aklıma yattı
Mümkünse IP7+ almaya çalış.
ya + moddeleri bana biraz büyük geliyor :) oyüzden daha küçük bir telefon bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı