Kapalı Sıfır (Kasa + SSD + RAM + Anakart )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak nerede oturuyorsunuz? Kızılay veya bunun gibi ortak bir mekana gelme şansınız var mıdır? Bilkent bana çok uzak kalıyor çünkü.

Sıfırı 500 TL, çok da harika sayılmaz bence.
SSD'de 10 liranın hesabını yapıyorsunuz ama anakartta 60 lirayı önemsemiyorsunuz. Sizinki de bir garipmiş. Bence anakart fiyatı gayet ayarında bir fiyat. Bilgisayarımı yeni almamış olsam 2 dakika beklemezdim anakart için...

SSD'de 10 liranın hesabını yapıyorsunuz ama anakartta 60 lirayı önemsemiyorsunuz. Sizinki de bir garipmiş. Bence anakart fiyatı gayet ayarında bir fiyat. Bilgisayarımı yeni almamış olsam 2 dakika beklemezdim anakart için...
Amaç düz olsun. Takıntım var :).
Peki hocam dediğiniz gibi olsun. :) Fakat Ankara'ya yarın akşama doğru ulaşırım. Salıya bırakalım.
Bir de işlemci hariç hepsine güzel bir fiyat yaparsanız hepsini toplu bir şekilde de alabilirim hocam.

Anakart fiyatı tek kelime ile harika. Gerçekten çok güzel fiyat.
Teşekkürler hocam
Bir de işlemci hariç hepsine güzel bir fiyat yaparsanız hepsini toplu bir şekilde de alabilirim hocam
Hocam fiyatları güzel bence ama teklifinizi alabilirim.
Tam olarak nerede oturuyorsunuz? Kızılay veya bunun gibi ortak bir mekana gelme şansınız var mıdır? Bilkent bana çok uzak kalıyor çünkü.
Bilkent Üniversite kampüsünde yurttayım hocam. Yarın işim var fakat perşembe günü kentpark cepa ya gelebilirim.

Uygundur hocam. Eski kasama talip çıktı, hatta o yüzden kapattım bu ilanı ama eğer o satılmazsa yarın bunları size satabilirim.
MB311'e mi? Bir de şunu sormak istiyorum, sitesinde kasanın 2 adet kurulu fan ile geldiği yazıyor fakat siz 3 yazmışsınız. O neden oldu? Aslında satmazsanız çok güzel olur, 1-2 gün içerisinde hepsini alacağım zaten. Bir güzellik yapsanız olmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı