Sıfır kesen traș makinesi önerisi

Enes Kessler

Hectopat
Jiletle tıraş olmaktan yüzüm tahriş oldu, o yüzden makineye geçmeyi düşünüyorum. En az sıfır sakal kesecek makine hangisi daha iyidir? Limitim yok.

Philips One Blade kendimde onu kullanıyorum ama sıfır kesmiyorum peder jilet yerine kullanıyor hatta ben numarasını kullanıyorum sakal bıraktığım için.

Saç için uygun oluyor mu?

One Blade 2 versiyonu var tüm vücut ve saç sakal bende tüm vücut olanı var etek kısmı içinde iş görüyor saçda görür güçlü makine şarjı fullken aşırıgüçlü diplere gelince şarjı gücü azalıyor ama bayağı götürüyor zaten sorun etmez.

Saç için uygun oluyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyebilirsiniz.

One Blade 2 versiyonu var tüm vücut ve saç sakal bende tüm vücut olanı var etek kısmı içinde iş görüyor saçda görür güçlü makine şarjı fullken aşırıgüçlü diplere gelince şarjı gücü azalıyor ama bayağı götürüyor zaten sorun etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

One Blade 2 versiyonunu bulamadım da link atar mısınız ya da videodakimi.

Sıfır kesmiyor hediye almıstım sıfır kesmediğini soylediler.

Sıfır kesmiyor hediye almıstım sıfır kesmediğini soylediler.

Makineler arasında en sıfır kesen bu jilet gibi neredeyse.

Kutu üzerinde belirtiyor genelde emoji olarak sadece sakal bıyık emojisi olan değil insan figürü olrak tüm vücudu simgeleyen bir emoji oluyor ondan almanız lazım en yakın MediaMarkt'e giderek alabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/philips...-makinesi-p-HBCV000046IAT0?magaza=Hepsiburada bu da sanırım tüm vücut hibrit diyor.
Bendeki ise şu birebir aynısı yukarıdakide aynısı muhtemelen ama emin değilim.
Bahsettiğim emoji ise şu kutunun sol altında vücut simgesi.

Ekran görüntüsü 2025-02-23 022403.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı