Sıfır kodlama bilgisiyle resim bulma sistemi yapma

Oğuzhan Altun

Hectopat
Merhabalar, çalıştığım şirketteki ekipmanların (araç aksesuarları) daha kolay tanınması amacı ile kodunu yazdığım ekipmanın resmini bana gösteren offline bir mobil uygulama yapmak istiyorum.

Örneğin 5 rakamını yazdığım zaman bana daha önceden belirlediğim resmi gösterecek. Bunu sıfır kodlama bilgimle yapabilir miyim? En azından 1 2 ay gibi bir süre içerisinde, veya bu tarz bir uygulama için hazır kodlar var mıdır sadece belli parametreleri değiştirip hazır hale getirebileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir uygulamanın veya hazır kodların varlığı ile alakalı bir bilgim yok. Fakat bu amaçla kodlanacak bir uygulamayı oluşturmak için gereken bilgiye kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Yani demek istediğim emin olun hazır kod veya uygulamak aramak, ihtiyacınızı karşılayacak kadar kodlama öğrenmekten daha uzun sürecektir.

Son düzenleme:
Merhabalar, çalıştığım şirketteki ekipmanların (araç aksesuarları) daha kolay tanınması amacı ile kodunu yazdığım ekipmanın resmini bana gösteren offline bir mobil uygulama yapmak istiyorum.

Örneğin 5 rakamını yazdığım zaman bana daha önceden belirlediğim resmi gösterecek. Bunu sıfır kodlama bilgimle yapabilir miyim? En azından 1 2 ay gibi bir süre içerisinde, veya bu tarz bir uygulama için hazır kodlar var mıdır sadece belli parametreleri değiştirip hazır hale getirebileceğim?

Bunun için sıfırdan bir aplikasyon yazılmasına gerek olmayabilir. ES File Explorer uygulaması ile yapılabilir görünüyor. Yeni bir directory oluşturun. Çektiğiniz fotoğrafları bu dizine atın. Bulk rename özelliği ile dosyaların isimlerini değiştirin. Arama bölümüne dosya adını yazdığınız zaman fotoğraf karşınıza çıkar bu sayede.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı