Sıfır laptop kutusundan klavye tuşu çıkık çıktı

İyi günler, arcadia bilişim adlı satıcıdan ASUS ROG STRIX marka dizüstü bilgisayar aldım fakat elime ulaştığında F1 tuşunun bir kısmı çıkmış şekilde geldi. Biraz zorlamayla yerinden çıktı tekrar taktım ama içimde kuşku kaldı satıcıya sorduğumda fabrikasyon hatası dedi bu şekilde olması normal midir, iade etmem gerekir mi? Sıfır bilgisayarın bu şekilde gelmesi normal gelmedi bana satıcı yükseltme yapmış üründe.
İyi günler, arcadia bilişim adlı satıcıdan ASUS ROG STRIX marka dizüstü bilgisayar aldım fakat elime ulaştığında F1 tuşunun bir kısmı çıkmış şekilde geldi. Biraz zorlamayla yerinden çıktı tekrar taktım ama içimde kuşku kaldı satıcıya sorduğumda fabrikasyon hatası dedi bu şekilde olması normal midir, iade etmem gerekir mi? Sıfır bilgisayarın bu şekilde gelmesi normal gelmedi bana satıcı yükseltme yapmış üründe.
Dost parayı sen verdin. Burda bir şey olmaz falan diyenlere de bakma gönder cihazı gitsin. Fabrikada testten geçmeyen ürün paketlenip gönderilmez. Muhtemelen depolamada sorun oldu. İade et gitsin.

@arandur parayı sen vermedin nasıl olsa. Bir şey olmazcısın herhalde?

Son düzenleme:
Dost parayı sen verdin. Burda bir şey olmaz falan diyenlere de bakma gönder cihazı gitsin. Fabrikada testten geçmeyen ürün paketlenip gönderilmez. Muhtemelen depolamada sorun oldu. İade et gitsin.

Doğru içime hiç sinmedi ya çok para verdim insan kendini kandırılmış hissediyor bu şekilde bir ürün görünce, asıl sorun geri para iadesi yapılan taksit tutarınca ödeme yapılıyormuş canımı sıkan bu aslında

Ben, benim başıma gelse ne düşünürdüm diue soruyorum kendime ve o şekilde yanıt veriyorum. Türkiye gibi bir ülke de her duruma karşı aşarı paronayakca davranırsan, çok yaşamazsın. Bu parayı benim vermemle ya da vermememle ilgili bir durum değil.

En sonunda ürün sahibi ne isterse onu yapar. İçi rahat ederse kullanır, etmezse gönderir.
Burası bir forum ve amaç herkesin bakış açısını karşısındakine söylemesi. Konu açan kişi de bence bu sebebple o konuyu açıyor.

Kendi fikrinizi beyan ettikten sonra beni etiketleyip benim fikrime laf sokmaya çalışmanız üzücü bir tutum.

Daha fazla söze gerek yok, anlamayanlarla çok fazla muhattap olup, uzatmıyorum konuyu. Muhattap aldığım ve olduğum için özür dileyerek sizi göz ardı (engelin sosyalcesi) ediyorum. Takılın kafanıza göre.

+1

Sorun yoksa canınızı sıkmayın. Crystal disk info yazılımı ile ssdye ne kadar veri yazılmış onu bi kontrol edebilirsiniz, ordan anlaşılır zaten.

Engellersen engelle ben kimseyi hakaret etmediği sürece engellemem.
Bu seferde leptobu elime aldığımda sesler geldiğini duydum sanki vida sesi gibi şaka gibi 50 bin verdiğin leptobun tuşu çıkmış ve içinde vida unutulmuş şekilde geliyor hemen iade ettim Hepsiburada satıcısından alacağım bu sefer daha önce bu şekilde birşey hiç başıma gelmedi

Bu sefer de laptopu elime aldığımda sesler geldiğini duydum sanki vida sesi gibi şaka gibi 50 bin verdiğin laptopun tuşu çıkmış ve içinde vida unutulmuş şekilde geliyor hemen iade ettim Hepsiburada satıcısından alacağım bu sefer daha önce bu şekilde bir şey hiç başıma gelmedi

Dost bur da 20 yıldan fazla tecrübemiz var diyoruz. Millet dalga geçiyor. Tahminim de eğer kişi tam bilgi verdiyse şaşma ihtimalim azdır.

Dost bur da 20 yıldan fazla tecrübemiz var diyoruz. Millet dalga geçiyor. Tahminim de eğer kişi tam bilgi verdiyse şaşma ihtimalim azdır.
Haklısın dost başkaları sorun etme birşey olmaz dedi ama tahammül edilir gibi değil içinde vida unutulmuş sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz bir daha güvenmediği satıcıdan almam bu şekilde pahalı bir cihaz

Dost, leptobu iade ettim sonra başka bir üst modelini aldım şimdide bu sefer kılavyeden cızırtı şeklinde ses geliyor mause hareket ettirince ses aralıkları değişiyor şaka gibi sanırım evren bana bilgisayar alma diye mesaj yolluyor

Son düzenleme:
Haklısın dost başkaları sorun etme bir şey olmaz dedi ama tahammül edilir gibi değil içinde vida unutulmuş sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz bir daha güvenmediği satıcıdan almam bu şekilde pahalı bir cihaz

Dost, laptopu iade ettim sonra başka bir üst modelini aldım şimdi de bu sefer kılavyeden cızırtı şeklinde ses geliyor mouse hareket ettirince ses aralıkları değişiyor şaka gibi sanırım evren bana bilgisayar alma diye mesaj yolluyor

Ne aldın dost?

Ayrıca o ses klavyeden geldiğine emin misin? Bobin sesidir. Gün boyu kullan ses gitmezse postala gitsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı